Már Scorsese is az Apple-nek filmez

  • MTI/narancs.hu
  • 2020. augusztus 12.

Mikrofilm

Többéves szerződést írt alá; már legújabb filmjét is az Apple streamingszolgáltatásának készíti Leonardo DiCaprio és Robert De Niro főszereplésével.

Martin Scorsese filmeket és televíziós műsorokat fog készíteni az Apple streamingszolgáltatása számára – jelentette be kedden a vállalat, amely többéves szerződést írt alá az Oscar-díjas olasz-amerikai filmrendezővel.

A Nagymenők, a Taxisofőr és megannyi filmklasszikus rendezője saját, Sikelia Productions nevű cégén keresztül fogja legyártani a tartalmakat.

Scorsesét megelőzően mások mellett Oprah Winfrey, Ridley Scott, Alfonso Cuarón és Julia Louis-Dreyfus is csatlakozott az Apple TV Plus streamingszolgáltatás tartalomgyártóihoz.
Az Apple készíti Scorsese legújabb, Killers of the Flower Moon című filmjét Leonardo DiCaprio és Robert De Niro főszereplésével. A thrillert a mozikban is bemutatják, majd az Apple TV Plus kínálatában lesz elérhető.

Scorsese Az ír című maffiaeposzát tavaly a Netflixnél forgatta, miután a film magas, több mint 160 millió dolláros (47 milliárd forint) költségei miatt a hagyományos stúdiók nem vállalták a munkát.

Figyelmébe ajánljuk