Máris film készül a Depp kontra Heard perből

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 17.

Mikrofilm

Egyikük sem tűnik fel benne, de nem csak ezért erősen Zs kategóriás szagú a projekt.

A Depp-Heard-per szinte minden pillanatát élőben követhettük nyomon, a bizonyítékok, tanúvallomások és beszédek egy része pedig pillanatok alatt médiaszenzációvá vált: gondoljunk csak Camille Vasquezre, Depp védőügyvédjére, vagy épp arra, mikor azon ment a vita, Heard vagy annak kutyái szennyezték be a hitvesi ágyat. A perről és annak eredményéről ebben a cikkünkben számoltunk be.

Nemsokára mindezt újra átélhetjük, csak épp világhírű sztárok helyett C-kategóriás színészek részvételével, Hot Take: The Depp/Heard Trial címmel ugyanis film készül az eseményekből. Deppet Mark Hapka, Heardöt pedig Megan Davis alakítja majd. Előbbi filmográfiájának csúcsa, hogy éveken át játszott az Ármány és szenvedély című kultikus, ősidők óta futó szappanoperában, utóbbi az IMDb szerint főleg sztiptíztáncosnő- és prosti-szerepekben tűnt fel különböző sorozatokban. A rendező, Sara Lohman írt pár Grace és Frankie-részt és Good Satan névvel egy filmet is dirigált már. Az író, Guy Nicolucci viszont mintha kilógna a sorból: még Emmy-díja is van, amit Conan O’Brien talkshowjáért kapott az írócsapat részeként.

Mindezek alapján talán nem meglepő, hogy a filmet nem a Disney, a Netflix, vagy valamelyik másik vezető streamingplatform rendelte meg, hanem a Tubi. A 2014-ben alapított, mintegy 51 millió előfizetővel rendelkező cég főleg horrorokban, thrillerekben és true-crime dokumentumsorozatokban utazik. Szemléltetésként néhány cím a videótékájukból: Titanic 666; Scariest Monsters in America; Zombies! Prepping for the Apocalypse; Romeo & Juliet Killers.

A Depp-Heard-per adaptációját szeptember 30-án mutatják be. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk