Morgan Freeman a méhek védelmére kelt, átalakította ötven hektáros birtokát

  • narancs.hu
  • 2019. március 23.

Mikrofilm

Még a mézüket sem veszi el tőlük a színész!

Morgan Freeman méhfarmmá alakította ötven hektáros, Mississippi államban található birtokát – írta a hvg.hu a Forbesra hivatkozva. A színész először 2014-ben mesélt Jimmy Fallon vendégeként a The Tonight Show-ban arról, hogy méhekkel kezdett aktívan foglalkozni. Hangsúlyozta, az egészséges természet védelmében fontos, hogy vigyázzunk ezekre az állatokra, hiszen a növényvilág növekedésének az alapját jelentik.

Freeman akkor 26 kaptárat telepített a birtokára. Eleinte cukorral és vízzel etette a rovarokat, illetve magnóliafákat, leandereket és lóherét ültetett nekik. A színész nem vesz fel védőfelszerelést, ha az rovarok közé megy, de eddig még nem csípték meg őt. Továbbá a mézüket sem veszi el tőlük, és más módokon sem zavarja meg őket.

Kapcsolódó:

Tizenhatan vádolják szexuális zaklatással Morgan Freemant

Volt, akinek a szoknyája alá akart benyúlni a színész. A CNN hosszú riportot közölt arról, hogy immáron tizenhatan vádolják szexuális zaklatással az amerikai színészóriást, Morgan Freemant. Nyolcan tanúi voltak Freeman tetteinek, míg nyolc nő maga élte át a zaklatást. Egyikük arról beszélt, hogy egy forgatáson hónapokig zaklatta őt Freeman: fogdosta, kétértelmű megjegyzéseket tett a testére és az öltözködésére, szinte minden nap.

Figyelmébe ajánljuk