Star Wars-sorozaton dolgozik a friss Oscar-díjas rendezőpáros

  • narancs.hu
  • 2023. március 21.

Mikrofilm

A Minden, mindenhol, mindenkor alkotói beszálltak a Jude Law főszereplésével készülő szériába.

Alig vették át Oscar-díjukat az elmúlt év legjobb filmjéért, Daniel Scheinert és Daniel Kwan máris belevágott következő projektjébe: ez a Skeleton Crew című, a Disney+-ra érkező Star Wars-sorozat, melynek forgatása nyáron kezdődik Jude Law főszereplésével.

A sorozat egy csapat, a galaxisban bolyongó gyerekről szól, akik igyekeznek hazatalálni – közben pedig mindenféle kalandokba keverednek. A történet az Új Köztársaság korában játszódik, A mandalórival körülbelül egy időben. A showrunner a Tom Holland-féle Pókember-trilógia atyja, Jon Watts – azt azonban egyelőre nem tudni, a két rendező egy vagy több részt készít majd. A Disney ugyanis a hasonló, nagy dobásnak szánt projektjeinek részleteit hétpecsétes titokként őrzi: A mandalóri harmadik évadjának rendezői névsorát egészen addig nem hozták nyilvánosságra, míg a bemutató előtt két hónappal ki nem jött az előzetes.

Daniel Scheinert és Daniel Kwan nemrég három Oscart is hazavihetett a Minden, mindenhol, mindenkor című filmért: a legjobb film, a legjobb rendező és a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában is győztek, a film összesen 7 díjat nyert. Nem csoda tehát, hogy a rendezőpáros kapósnak számít Hollywoodban: az Universal stúdióval még augusztusban ötéves szerződést írtak alá.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk