A Magyar Idők szerint Fischer Iván és a többi zsidó örüljön neki, hogy Tarlós nem muszlim

  • narancsblog
  • 2016. május 9.

Narancsblog

A kormánypárti napilap feltárta, hogy a világhírű karmester „Soros György kottájából vezényel”.

Nem vesztegetik az időt, megfogják a munka végét a Magyar Idők szerkesztőségében. Miután a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) és annak vezetője kritizálni merészelte Tarlós Istvánt a nekik nyújtott fővárosi támogatás csökkentése miatt, a napilap munkatársai jól formált, szabályos lejárató cikksorozatot tettek le az asztalra.

Az első fecske még csak óvatosan verdesett szárnyaival: Jó üzlet a Fesztiválzenekar – írták április 30-án. De az elmúlt négy napban már csapatostul csaptak le a cikkek: pénteken azt tudtuk meg, hogy Óriási pénzekkel gazdálkodik Fischer Iván és zenekara, továbbá hogy Soros György [áll] a Fesztiválzenekar mögött. Szombaton már maga Gajdics Ottó röpítette világgá Ne dirigálj, vezényelj, Iván! című publicisztikáját, amelynek már első mondatában kimondta az ítéletet: „Fischer Iván teljességgel alkalmatlanná vált a Budapesti Fesztiválzenekar vezetésére.” Címadásban a másik szombati cikk alkotott maradandót, amely pont úgy hangzik, mint egy rosszindulatú paródia a fideszes sajtóról, de itt full komolyba' nyomják: Soros György kottájából vezényel Fischer Iván? A mai lapszámba belefért még a BFZ gyanús pénzügyi üzelmeinek feltárása Hirtelen veszteséges lett a Fesztiválzenekar címen, de a lényeget Csontos János mondta el ugyanott.

Itt a bizonyíték!

Itt a bizonyíték! Mindjárt átadja a kottát!

Fotó: MTI

Ha valaki nem értette volna az utalgatásokat Soros Györggyel meg a pénzügyi machinációkkal, azoknak a Magyar Idők publicistája, az NKA kurátora most szépen, tagoltan elmagyarázza, mi a baj ezekkel a zsidókkal. Az a baj velük, hogy annyira belehülyültek a liberalizmusba, hogy nem veszik észre, milyen rossz lesz nekik, ha a muszlimok átveszik a hatalmat Európában. Márpedig azt tervezik!

Nem véletlenül Londonisztán a cikk címe, hiszen a brit metropolisz most választotta meg első muszlim vallású főpolgármesterét. E tudás birtokában Csontos a következő kérdéssel fordul a zsidókhoz: „Azt gondoljátok, hogy Eurábiában mindenki politikailag korrekt lesz, s a vezetői azon tipródnak majd: miként tudnának minél több holokauszt-megemlékezésen töredelmes beszédet mondani?”

Túl azon, hogy mennyire cizellált ez a gondolat: ennél nagyobb pofára esést festeni se lehetne. A példaként citált új londoni polgármester, Sadiq Khan első hivatalos útja ugyanis nem máshová, mint egy holokauszt emlékhelyre vezetett. Tette mindezt a brit nemzetközösség főrabbijának, Európa egyik legbefolyásosabb zsidó vezetőjének oldalán. Ami azért is érdekes, mert a főrabbi éppen a múlt héten kritizálta a Munkáspártot, amiért tagjai sorozatosan tettek antiszemita kijelentéseket a közelmúltban, köztük a legutóbbi munkáspárti polgármester, Ken Livingstone. A helyzet tehát úgy néz ki, hogy a párt a „nem muszlim” munkáspártiak zsidózásai miatt veszít szavazatokat, míg a szintén munkáspárti, történetesen muszlim polgármester, az egykori emberi jogokkal foglalkozó ügyvéd és az ortodox főrabbi széles mosollyal az arcukon ölelgetik egymást a kamerák előtt.

A fenti idézet, vagyis a zsidók kioktatása így folytatódik: „Gondoljátok, hogy egy muszlim Tarlós minden további nélkül engedné Soros György házi komponistáját, Lagzi Lajcsiját érdekvédelmi tüntetésnek álcázva bazseválni a Vörösmarty téren?”

Ennek a mondatnak a kommentálásától eltekintenénk.

Csak arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a fenti sorok nem a Kurucinfón, és még csak nem is a „radikális” Magyar Hírlapban vagy Demokratában jelentek meg, hanem – a többi lejárató cikkel együtt – az első számú, mainstream fideszes pártlapban. Itt tart ma a centrális erőtér.

Figyelmébe ajánljuk