„Ez az ifjabb Lomnici nevű senkiházi” – A megbántott Schiffer Andrásból kitört a dúvad

  • narancsblog
  • 2017. január 6.

Narancsblog

Újabb szánalmas politikai kocsmabunyó: ütésváltás őfelsége tányérnyalói és ellenzéke között.

Címszereplőnk, „ez az ifjabb Lomnici nevű senkiházi” bemegy a „fideszszolgálati” tévébe, s azt találja mondani, hogy az LMP „feltehetően komoly Soros pénzekben részesülő” párt. Hah! A történet eddig szokványos, kiszámítható és csak nagyon mérsékelten vicces, mondjuk annyiban, amennyire nevezett alapjáraton is nevetséges figura. De hát őneki szegénynek (feltehetően az övéi előtt is ismeretes kihívásai miatt) csak a CÖF-nél jutott pozíció, ami valamivel a Puskás akadémiai szertárosság alatt van, ott pedig az járja, hogyha azt mondják neki, hogy „csibész, fogd meg!”, akkor sorosoznia kell. Látta, hogy csúnya bácsi, hát sorosozott, ahogy megtanulta. Mi ebben az érdekes?

Hát, csak az, ahogy az LMP reagált. Mert nem legyintett, hogy „bolond lyukból bolond szél fú”, vagy hogy „az ilyen lövedékek elszállnak a talpunk alatt”, hanem egyből a te kurva anyádat: de a komplett jelenlegi és múltbéli és majdani párvezetéstől, vagy szebben mondva, az egész ökoszisztémától.

Először Sallai Róbert Benedek, a fenntartható fejlődés legfőbb őrének fordult ki a gálája a Facebookon. „Van ez az édesapja nevével visszaélő, azzal jól boldoguló, fájdalmasan középszerű ifj. Lomnici, a CÖF komisszárja (…) Aljas kis tetű karaktergyilkosságaikat megszoktuk (…) Keresse már Orbán Viktoron meg a bandáján a Soros-pénzeket (ott tőlünk ellentétben van mit), és szakadjon le a demagóg hülyeségeiről!” A szarkeverőt éppenséggel kifelejtette, de ezt írjuk felindultsága számlájára.

Ahogy emelkedett a hangulat, Schiffer András örökös tag egy szolidabb komcsizásba csomagolt senkiházizással tromfolt Sallaira. „Ez az ifjabb Lomnici nevű senkiházi a fideszszolgálati csatornán feltehetően komoly Soros-pénzekben részesülő LMP-ről delirál. Jó. Akkor rögzítsük, hogy a CÖF mindkét vezetője MSZMP-tag volt. Nem feltehetően, hanem igazából.”

Ide tényleg már csak egy finom nő hiányzott, szerencsére nem sokáig. Mert Szél Bernadett is odatette magát rendesen: „majd akkor szóljanak be nekünk ezek az elvetemültek, ha (sok egyéb mellett) kijöttek Putyin minden testrészéből.”

Ah, már szinte elkezdtük várni erre a CÖF fentebb stíljükről ismert nagyvadainak, fene tudja, Bayernek vagy Széles Gábornak, esetleg szegény jó Bencsik Andrásnak a dörgedelmeit, de az atv.hu cikke szerint csak egy közleményecskére futotta – nagyon maguk alatt lehetnek, a régi szép időkben már rég kiszállt volna a békemenet. A közleményükben persze olyanokat írnak, hogy Szél Bernadett egy asszonyság lenne, a párt meg a Hupikék törpikék – hol van már a lázas ifjúság? Öregszenek, melegszenek a CÖF régi sólymai, így múlik el a világ dicsősége, már az LMP is lemossa őket, ha egy jó kis faluvégi sorosozásra, komcsizásra kell kiállni.

Figyelmébe ajánljuk