Hajdú Pétert kirúgták már?

  • narancsblog
  • 2013. szeptember 16.

Narancsblog

A bulvársajtó nem az erkölcs fellegvára, nem is ezt várjuk tőle. De Habony és Orbán celeb barátja ezúttal túllépett egy határt: senkit nem alázunk meg úgy, még egy bulvársztárt sem, mint ő Szepesi Nikolettet.

Most vagy az van, hogy mindenki hazudik (a TV2 és a Blikk, Hajdú Péter és Szepesi Nikolett), és akkor az a baj. Vagy nem hazudik, és akkor ez nem maradhat következmények nélkül.

A bulvárlap cikke szerint ugyanis a Frizbi című műsor szombati felvételén a szerkesztők Szepesi Nikolett tudta nélkül meghívták és beültették mellé Bacsa Istvánt, a most 83 éves, Kicsi bácsi néven ismert egykori gyúrót. Mint az ismeretes, Szepesi állítása szerint Kicsi bácsi molesztálta őt kislánykorában. Bacsa nemrég beperelte Szepesit becsületsértésért.

Nem tudjuk, igaz-e minden, amit Szepesi állít. Hogy nem agyament hülyeség, az valószínű (erről lásd keretes írásunkat), de jelenleg az a fontos, hogy biztosat a Frizbi szerkesztői sem tudhatnak.

De ha igaz, amit Szepesi Kicsi bácsiról állít, akkor Hajdú Péter és stábja a következőt tette: Szepesi beleegyezése nélkül egymás mellé ültette a 26 éves fiatal nőt és a zaklatóját. Egy traumatizált áldozatot és a molesztálóját. Akik ráadásul perben állnak.

Hadd ne alázzuk meg magunkat és az olvasókat azzal, hogy elmagyarázzuk, mi a baj mindevvel. Hogy mit jelent ez egy áldozatnak, és hogy mit kommunikál ezzel a műsor a nézői felé.

Tényleg, tisztelt Hajdú és tsai, mi lesz a következő? Behívnak egy gyászoló anyát, a gyermeke hamvait a teájába szórják, és miután ivott belőle, jót röhögünk? Csak mert hirtelen semmi más nem jut eszünkbe, ami Szepesi sokkolásánál aljasabb lenne, márpedig a nézettségért harcolni kell, egyre erősebb húzásokat kell megkockáztatni, így fejlődik majd szépen a műsor és vele az ország is.

Vagy ez az egész most véget ér. A műsorrész nem megy adásba, Hajdú Pétert pedig azonnal kirúgják. Akkor a TV2 megőriz valamit a méltóságából.

A TV2-csoport programigazgatója jelenleg Ralf Bartoleit. A vezérigazgató Simon Zsolt.

Persze botrány, hogy egy gnóm masszőr hogyan él vissza a helyzetével. Mi hajtja az uszodába, miért megy oda dolgozni? Hogy fiatalkorú lányokat simogasson a gyúrópadon, állítja a könyv. Akiknek erről hallgatni kell. Erről beszélni botránykő, tabusértés – pedig a nyílt beszéd több mint kívánatos volna.”

Az ismert író, az egykori úszóként személyesen is érintett Kiss Noémi írását Szepesi Nikolettről itt olvashatja.

Figyelmébe ajánljuk