A férfiak szexuális világa

  • 2014. január 13.

Snoblesse

Ilyen mélyre ezen a nyáron aligha merészkedik előadás.

Kényes téma, legalább olyan kényes, mintha a nők szexuális világát vizsgálnánk. Persze nem mi, de vannak ismerőseink, akik ismernek olyanokat, akik nagyon is vizsgálják. Például Bánki Gergely, Janklovics Péter és Vinnai András – ők mindhárman ki-be járnak a férfi-női szerepekbe.

false

Az alábbiakban – csonkítatlan formában – A férfiak szexuális világa című színházi produkció hivatalos leírását közöljük. Kérjük, gondosan olvassa el, s utána is maradjon velünk, mert lenne egy kérdésünk. Tehát:

„A férfiak szeretik a kellemes zenét. A férfiak szeretik a sejtelmes fényeket. A férfiak szeretik a szép szavakat. A férfiak szeretik a finom mozdulatokat. A férfiak szeretik a fennkölt gondolatokat. A férfiak szeretik a meghitt pillanatokat. A férfiak szeretik a finom érintéseket. A férfiak szeretik az elgyönyörködtető művészeteket. A férfiak szeretik a jó társaságot. A férfiak szeretik a tartalmas kalandokat. A férfiak szeretik a precíz gépjárműveket. A férfiak szeretik a laktató ételeket. A férfiak szeretik a gyöngyöző söröket. A férfiak szeretik az izgalmas futballmérkőzéseket. A férfiak szeretik az akciódús mozifilmeket. A férfiak szeretik a jópofa bemondásokat. A férfiak szeretik a pucér asszonyokat. A férfiak szeretik az ocsmány tréfákat. A férfiak szeretik a megdöbbentő büfögéseket. A férfiak szeretik a gyors, kemény szexet. A férfiak szeretik a igényes pornófilmeket. A férfiak szeretik a igénytelen pornófilmeket, és szeretik a kellemes zenét.”

Önök szerint a fentiekből mennyi igaz? Ne siessék el a választ, nézzek meg előtte az előadást.

Figyelmébe ajánljuk