Főz6Főz7 a Negyed6Negyed7 Fesztiválon

  • 2011. december 16.

Snoblesse

Műveljük konyháinkat, műveljük közösen – a Főz6Főz7 akció keretében.

 


A volt zsidónegyed tucatnyi privát konyhájában december 27-én  összehangolt főzőakció folyik. A Főz6Főz7 akció keretében megnyílnak a privát terek és a külvilág felé zárt konyhaajtók: barátok és alkalmi jelentkezők (kitchen-surferek) kiscsoportos főzőalakulatai lépnek akcióba, hogy az ünnepek összekapcsolása jegyében karácsonyi és hanukai ételeket készítsenek. Recept- és főzőbarátságok kialakulása nem kizárt, sőt, nagyon is valószínű. Főzzünk idegenben, legyen az jelentős belmagasságú polgári konyha, idősek otthona vagy hajléktalanszálló – a december 27-i konyhai happeningre már lehet jelentkezni: foz6foz7 [at] gmail [dot] com

Neked ajánljuk

Kártyaszámolás

A film felér egy szerencsejáték-mesterkurzussal, amennyiben nemcsak egy black jack- vagy egy pókerparti lefolyásának logikáját mutatja be és érteti meg már-már tudományos alapossággal, de a nagy tétekben folyó és nagy közönséget vonzó bajnokságok álságos világába is hasonlóan leleplező attitűddel avat be. Viszont a film nem erről szól.

Prága romokban

Lehet szó bármilyen titokban kiszivárgó kódról, nemzetközi összeesküvésről vagy világot fenyegető veszélyről, ha a főhőst nem James Bondnak hívják, a büdzsé aligha érheti el a több száz millió dollárt.