A Ladánybene 27 bemutatja

Marley 67 – Hungarian Tribute to Bob Marley

  • 2012. január 30.

Snoblesse

Mindent Marleyről: a Ladánybene 27 és barátai a reggae-királyt éltetik.


A Ladánybene 27 nem ma kezdte Bob Marley örökségének ápolását; 1996-ban megjelentetett emlékalbumuk és a mai napig számos koncertjük bizonyítja, hogy folyamatosan napirenden tartják a 67 éve született reggae-király ügyét. 1999-ben közösen léptek fel Jamaicában Marley egykori zenekarával, a The Wailersszel, 2005 óta pedig minden februárban Marley-emlékesteken adóznak a király emlékének. Az idei februári koncerten a fúvósokkal kiegészült zenekar a hazai reggae-élet meghatározó alakjait látja vendégül. Fellép az Another Day és a Budapest Riddim Band tagjaiból verbuválódott Dubaku, valamint Fábián Juli és Gregory G. Ras is, a Riddim Colony frontembere.

Figyelmébe ajánljuk

Ujhelyi: Itt van a karmelita kutyája elásva

  • narancs.hu

A „politikai szemtanú” szerint semmi baj a határon túli egyéni körzetekkel – az ellenzék is javasolt már ilyet –, csak minden külföldön élő magyar egyformán élhessen választói jogával.

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Le az ünneplővel!

  • narancs.hu

Hétfőn lesznek az iskolákban az évnyitó ünnepségek, de mit vegyenek fel a gyerekek?