Fizessen elő most egy évre a Magyar Narancsra!

  • narancs.hu
  • 2021. június 8.

Sorköz

Az éves előfizetés mellé ajándékba adjuk szerzőnk, Köves Gábor új interjúkötetét!

Ha most fizet elő az éves print vagy kombinált Magyar Narancsra, ajándékba elküldjük önnek kollégánk, Köves Gábor új interjúkötetét! Nem érdemes kihagyni!

Miért állt át analógról digitális fotózásra Nádas Péter? Milyen számítógépes játékon játszik Enyedi Ildikó? Ki az igazi hippi: Martin Amis vagy Ian McEwan? Miképp veszélyezteti Karl Ove Knausgard férfiasságát a nyilvános babakocsitologatás? Hogyan került Zadie Smith Esterházy Péter társaságában egy toscanai outletbe? Miért pofozta fel Margaret Atwood Elisabeth Mosst? Melyik kölcsönzőben szerezte Bödőcs Tibor orbáni pókhasát? Mit gondolnak a hírességek Trumpról? És Philip Rothról? És a teniszről? – mindezt megtudhatjuk Köves Gábor második kötetéből, akinek interjúi a kétezres évek óta jelennek meg a Magyar Narancsban.

Előfizetni ezen a linken tud: https://magyarnarancs.hu/elofizetes

A csomagok közül válassza az éves nyomtatott vagy az éves kombinált előfizetést! A vásárlás után felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy leegyeztessük, milyen címre küldjük a könyvet.  Az akció 2021.06.09-én indul és a készlet erejéig érvényes!

Neked ajánljuk

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.