Hírlevélben érkezik Drakula

  • narancs.hu
  • 2022. május 4.

Sorköz

Egy különleges irodalmi projekt keretében hírlevélben kaphatjuk meg Bram Stoker klasszikusát. 

Dracula Daily címmel indított egy különleges "könyvklubot" a Studio Kirkland nevű designstúdió, amelynek keretében a feliratkozók hírlevélben kapják meg Bram Stoker Drakula című 1897-es klasszikusát. 

Az ötletet valószínűleg az adta, hogy maga a könyv egy levélregény, a cselekmény dátumozott naplóbejegyzésekből, levelekből, újságcikkekből bontakozik ki, a cselekmény pedig a regényben egy május 3-i bejegyzéssel indul és egy november 10-ivel ér véget. 

A Dracula Daily hírlevélre feliratkozók pedig ennek megfelelően május 3-tól kezdve a regénybeli bejegyzések napjain kapják meg a könyv vonatkozó részleteit, vagyis nagyjából "valós időben" követhetik majd a történet kibontakozását. 

A különleges irodalmi projekt persze angolul zajlik, de aki szeretne, itt tud rá feliratkozni. A Studio Kirkland honlapja szerint már mintegy kétezren tették ezt meg. A hírlevelekkel párhuzamosan viszont a regényt a projekt honlapjára is feltöltik, ezt itt lehet követni. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk