Michel Houellebecq francia író állítólag szerepet vállalt egy pornófilmben

  • narancs.hu
  • 2023. február 2.

Sorköz

A rendező azt állítja, tényleg elvállalta a szerepet az író, de ő inkább erotikus filmként hivatkozik az alkotásra. 

A magát művészeti csoportosulásként meghatározó holland KIRAC nevéhez fűződik az az állítólag pornográf jeleneteket tartalmazó film, amelyben a francia Michel Houellebecq is szerepelni fog. A napokban meg is jelent az előzetese, amelyben felbukkan a Szerotonin és a Behódolás szerzője is – írja a Könyves Magazin

Az előzetesben Stefan Ruitenbeek rendező hangja hallható, aki azt magyarázza éppen, hogy Houellebecq Marokkóba tervezett nászútja kútba esett, mivel attól féltették, hogy muszlim szélsőségesek elrabolnák az ott tartózkodása alatt. A felesége ugyanakkor hónapokon keresztül szervezte a prostituáltakat, most viszont az egész szervezés ment a lecsóba. A rendező azonban, aki emailes kapcsolatban állt az íróval, felajánlotta Houellebecq-nek, hogy menjen Amszterdamba, ő ugyanis „nagyon sok lányt” ismer ott, akik kíváncsiságból szívesen ágyba bújnának a híres szerzővel. Azt is felajánlotta, hogy szerez szállodai szobát, csak az volt a feltétele, hogy mindent lefilmezhessen.

 
Michel Houellebecq francia író, a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendége interjút ad a Four Seasons szállóban 2013. április 19-én.
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI Fotó:
 

A rendező a Le Figarónak azt állította, nem kitalált a sztori, de a pornófilm címkét visszautasította, helyette erotikus filmként emlegette az alkotást – számolt be a Könyves Magazin. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk