A sportállamtitkárság tanácsadója lesz Szalai Ádám

  • narancs.hu
  • 2023. július 24.

Sport

A Labdarúgó Módszertani Központ munkáját fogja segíteni, ami egyébként a felcsúti Puskás Ferenc Akadémia berkein belül működik. 

„Örömmel jelenthetem be, hogy a Labdarúgó Módszertani Központ átkerül a Sportért Felelős Államtitkársághoz. A szervezet vezetőjének Liszkai Dezsőt kértük fel, csapatunkat erősíti Szalai Ádám is, a labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya, aki képzési és szakmai tanácsadóként dolgozik majd a magyar futball jövőjéért” – közölte Schmidt Ádám sportért felelős államtikár, amiről a NSO számolt be. 

„Az aktív pályafutásom után elsődleges cél volt, hogy a magyar utánpótlásnak segíthessek és együtt alkossunk. Nagyon köszönöm, megtisztelő, hogy a csapat része lehetek” – nyilatkozta a nemrégiben visszavonult magyar válogatott labdarúgó, Szalai Ádám. 

Még 2021-ben számolt be róla a hvg.hu, hogy a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia lesz a sportág módszertani központja. Az akkor még működő Emberi Erőforrások Minisztériuma kötött keretmegállapodást az intézménnyel, ezek szerint Szalai Ádám itt folytatja pályafutását. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk