Lando Norris összetört egy 15 milliós Herendi trófeát, a cég újra legyártja

  • narancs.hu
  • 2023. július 24.

Sport

Max Verstappen nyerte az F1 Magyar Nagydíját, ám csak három darabban tudja hazavinni a trófeáját, ugyanis a második helyezett Norris ünneplés közben összetörte. 

Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója bejelentette, hogy újra elkészítik Max Verstappennek az összetört győzelmi trófeáját – írja a hvg.hu

Hagyományosan Herendi porcelánból készülő díjat kapnak az F1-es Magyar Nagydíj dobogósai, viszont az idei nyertes, Max Verstappen nem tudja az övét hazavinni, ugyanis a második helyezett Lando Norris az ünneplés közepette összetörte. Az esetről a Hungaroring feltett egy videót az Instagram oldalára. 

Simon az M4 Sportnak azt mondta, sajnálattal vették tudomásul, hogy ez lett a kupa sorsa, de mivel úgy vélik, hogy a porcelánmanufaktúrának a magyar országimázs-építésben is fontos szerepe van, pótolni fogják a serleget. „A csapatok majd eldöntik, ki volt a hibás, de mi vállaljuk az örömteli és nehéz terhet, és újra elkészítjük” – fogalmazott a vezérigazgató. 

A vázatest gyártása már el is kezdődött, így az eredetileg hat hónapos elkészítési folyamat most rövidebb lesz, és a Red Bull kétszeres világbajnoka pár hét múlva megkaphatja a kupát, írja a hvg.hu

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk