Hiába zárt kapus a magyar-albán vb-selejtező, 350-en mégis ott lehetnek

  • narancs.hu
  • 2021. október 9.

Sport

Vannak vendégek, akik a FIFA döntése ellenére bemehetnek a Puskás Arénába.

A FIFA döntésének megfelelően zárt kapuk mögött kell megrendezni szombat este a Puskás Arénában a Magyarország–Albánia vb-selejtezőt. A meccsen 350 vendég azonban így is ott lehet a lelátókon – írta a Nemzeti Sport.

A büntetést a magyar válogatott az angolok elleni rasszista szurkolói megnyilvánulások miatt kapta. A lelátókon természetesen ilyenkor is ott lehet azonban a szükséges személyzet: a stadionban dolgozók, a média képviselői, a labdaszedők, a mérkőzés lebonyolításához szükséges technikai személyzet, valamint a kirendelt orvosi stábok.

Emellett a csapatok ötvenöt tagú sportdelegációt akkreditálhatnak, 20-20 VIP-taggal kiegészülve. Ehhez azonban hozzájön most, hogy az  az albánok kétszáz, első kategóriás tiszteletjegyet is kaptak – írja a lap.

Ez azt jelenti, hogy háromszázötvenen a helyszínen is láthatják a zárt kapus meccset.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

„Elindult a hír, hogy a Samsung vásárolta meg” – milyen üzem létesül az őrbottyáni téglagyár helyén?

Új tulajdonosa akadt az őrbottyáni téglagyárnak, ahol az eddigiektől eltérő tevékenység folyik majd. Rögtön elindultak a találgatások, hogy kinek az érdekeltségébe került az üzem. Az önkormányzat igyekszik megnyugtatni a lakosságot: az eddig ismert információk szerint nem lesz akkumulátor-feldolgozás, sem veszélyesanyag-raktározás.