Messi első meccsén betalált, kitört a népünnepély

  • narancs.hu
  • 2023. július 23.

Sport

Kedden edzett először új csapatával az argentin világbajnok, de már beilleszkedett.

A hoszabbításban győzelmet érő gólt szerzett új csapatának Lionel Messi. Az Inter Miami így 2-1-re győzte le a Cruz Azult az amerikai labdarúgó-bajnokságban – tudósít az RTL.

A meccset – amely a Paris St.Germainből Amerikába igazolt hétszeres aranylabdás játékos bemutatkozó mérkőzése volt – 20 ezren nézték, közöttük a kosárlabdázó LeBron James, Serena Williams teniszező és Kim Kardashian modell. David Beckham volt futballista, az Inter Miami egyik tulajdonosa is ott mosolygott a lelátón.

A jegy drága volt, a hírek szerint 37 millióért is árultak belépőt erre a társasági eseményre.

Korábban szóba került, hogy Messi a párizsi csapattól szeretne visszatérni a Barcelonába, ezt édesapja is mondta, végül máshogyan alakult a sorsa.

Ez a meccset eldöntő szabadrúgásgól felvétele:

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk