Megdőlt Puskás Ferenc rekordja a Real Madridban

  • narancs.hu
  • 2024. október 20.

Sport

Már nem ő, hanem a horvát Luka Modrić a legidősebb pályára lépő játékos a spanyol klub történetében.

Puskás Ferenc 1966-ban az utolsó meccsén 39 évesen játszott a Real Madridban. Ezzel mostanáig ő volt a csapat legidősebb játékosa, aki valaha pályára lépett.

A spanyol csapat szombat este a Celta Vigo ellen játszott, és a 63. percben csereként beállt a horvát Luka Modrić, a világbajnoki ezüstérmes horvát válogatott játékos, aki huszonkét éve erősíti a Realt. Három perccel később gólpasszt adott Vinícius Juniornak, ezzel a csapat 2-1-re győzött, és a tabella élén utolérte a Barcelonát. 

Modrić pedig – mint az MTI írta – megelőzte Puskást, mert 39 évesen és 40 naposan lépett pályára, négy nappal idősebb korában, mint annak idején Puskás az utolsó meccsén. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A szellem helye, avagy a lengyeli Apponyi-kastély - FOTÓK

Amikor a lengyeli uradalom utolsó úrnője, Esterházy Alexandra 1930-ban meghalt, egész vagyonát, a kastélyt, az uradalmat, az összes ingatlant és ingóságot a Magyar Nemzeti Múzeumnak adományozta. Férje, gróf Apponyi Sándor öt évvel korábban hunyt el, ő közel 15 ezer dokumentumból álló könyv- és metszetgyűjteményét hagyta az Országos Széchényi Könyvtárra. Gyermekük nem született.