Összeesett a pályán, majd a kórházban meghalt egy U19-es magyar focista

  • narancs.hu
  • 2022. október 1.

Sport

Pásztor Patrik a budapesti Issimo SE játékosa volt, semmilyen jel nem utalt arra, hogy tragédia történhet.

Az Issimo SE elvesztette egyik utánpótlás-játékosát, Pásztor Patrikot, aki egy szerdai U19-es bajnoki meccsen esett össze – közölte a labdarúgócsapat a saját Facebook-oldalán.

Az egyesület elnöke által jegyzett bejegyzésben az áll, hogy a focista néhány perccel a második félidő kezdete után esett össze a pályán. A játékvezető és a csapat edzője is rögtön érzékelte, hogy nagy a baj, azonnal elkezdték a focista újraélesztését, miközben értesítették a mentőket is. Miután sikerült az állapotát stabilizálni, a mentők a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájába szállították. Az Issimo SE csapatát pénteken értesítették, hogy a focista a kórházban meghalt.

Pásztor Patrik nyáron igazolt az Issimo SE csapatához, hamar az öltöző és az egész közösség kedvelt, megbecsült tagja lett. A mérkőzés előtt semmilyen jel nem utalt arra, hogy nem állna készen a játékra, ugyanolyan lelkesedéssel állt be csereként a szünetben, ahogyan azt a korábbi meccseken, edzéseken látták tőle edzői és csapattársai.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.