Shaolin Sándor megjavította a kínai csúcsot

  • narancs.hu
  • 2023. április 2.

Sport

A Liu fivérek már a kínai országos bajnokságban indultak, és jól szerepeltek.

Már kínai versenyzőknek számítanak a magyar színekben olimpiai bajnoki címet szerzett Liu fivérek.

A Nemzeti Sport beszámolója szerint a hétvégén megrendezett kínai országos bajnokságon, Pekingben mindketten jól szerepeltek. 

Ezer méteren Liu Shaoangé lett az aranyérem, az ezüst pedig Liu Shaolin Sándoré. Utóbbi versenyző kiváló formájáról tanúskodik a szám elődöntőjében elért időeredménye: Sándor az 1:22.490-nel új kínai rekordot állított be.

500 méteren Liu Shaolin Sándor harmadik lett, Liu Shaoang negyedik, ezerötszáz méteren Liu Shaoang bronzérmet szerzett, bátyja pedig a hatodik helyen ért célba.

Ez az esemény pedig alig több mint egy éve történt:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.

Mindent megértve

  • - minek -

Sok tekintetben szabálytalan Beth Gibbons élete és pályafutása, ugyanakkor a néha szokatlan fordulatok sok mindent elárulnak a sikerek, de a visszavonultságban eltöltött időszakok értelméről, titkairól is.

Palackposta

A magyarországi holokauszt 80. évfordulójára összeállított kiállítás több, bár nem feltétlenül eltérő nézőpontot és értelmezést rendel egymás mellé.

A létezés sötét ünnepe

  • Kiss Annamária

Perovics Zoltán színháza a megalapítástól kezdve, vagyis már a 90-es évektől kutatja a hiteles színházi jelenlét mibenlétét.

Végtelen frontok

Új frontot nyitott az orosz hadsereg május 10-én Harkivtól északra. Az ukrán védelmet felkészületlenül érte a támadás, sokan a katonai és a politikai vezetést hibáztatják, az elemzők pedig az orosz szándékot igyekeznek megérteni.