Vitray szerint Hosszú Katinka méltatlan helyzetbe hozta magát

  • narancs.hu
  • 2021. július 29.

Sport

De méltatlan helyzetbe hozták az úszót a sportág vezetői is - elemezte Hosszú teljesítményét a tévés legenda.

Méltatlan helyzetbe hozta saját magát Hosszú Katinka és méltatlan helyzetbe hozták a vezetői - értékelte az úszó olimpiai teljesítményét, a visszalépéseket is beleértve Vitray Tamás a Spirit FM Beszóló című műsorában.

Vitray szerint nem létezik, hogy az úszó sport vezetői nem sejtették, hogy baj van, de Hosszú is hibázott. Szerinte  egy rafináltabb sportoló ilyen helyzetben, amikor tudja magáról, hogy ennyire nem megy a dolog, beteget jelentett volna.

„Biztos, hogy nem volt felkészülve. Biztos, hogy tudta. Biztos. Esküdni mernék rá, hogy tudta, hogy nem megy. Nem lehet nem tudni. Ez nem olyan sportág. Órával mérik a teljesítményt, egy stopper megmondja azt, halál pontosan. Nem vezető az, aki bíztat, bátorít és elfed. Mibe húzták bele? Mibe engedték bele?” - tette fel az alighanem költői kérdést Vitray.

 A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenöt szoros Európa-bajnok magyar úszó  400 női vegyesen ötödik, 200 vegyesen pedig a hetedik helyen végzett Tokióban.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk