Nők és szörnyek

  • narancs.hu
  • 2017. július 23.

Szex

Szexista mondatok a vizesvébén.

A ma délelőtti úszóközvetítéseket Molnár Mátyás és Czene Attila olimpiai bajnok úszó vezette, Knézy Jenő pedig kommentálta. Három férfi, akik időnként nem bírták megállni, hogy ne eresszenek meg néhány megjegyzést a női úszókról. A hvg.hu le is jegyzetelte a délelőtti kiszólásokat.

Szilágyi Liliánával kapcsolatban a műköröm hosszúságáról diskuráltak, remélve, hogy az úszónő idén tudta úgy reszelni a műkörmét, hogy az kicsit megdobja a végeredményt. „Majd meglátjuk, hogy ebből a szempontból minden rendben van-e, vagy tudta-e úgy reszelni Szilágyi Liliána” – mondta vicceskedve Molnár Mátyás.

Jakabos Zsuzsánál szintet léptek a kommentátorok, és a sportoló nőies testét elemezték. „Amit Zsu elmondott, az teljesen reális. Teljesen jól látja a saját képességét, a saját korlátait, jól látja azt, hogy ő egy gyönyörű nő, akire jó ránézni” – értekezett Czene arról, mire lehet képes Jakabos ezen a versenyen, akinek az edzője is kiemelte az úszónő testét, mondván, Jakabos nőies maradt, pedig a női mezőny általában szörnyeket vonultat fel.

Cseh László és Gyurta Dániel testi adottságai miért nem kerültek napirendre?

Figyelmébe ajánljuk