Baleset a Vígszínházban: nyomoz a rendőrség

  • narancs.hu
  • 2024. június 24.

Színház

Jegercsik Csaba nagyot esett, eltört a csuklója. A Vámpírok bálja című elóadáson történt a baleset.

Rendőségi nyomozás indult a Vígszínházban péntek este történt baleset ügyében – írja a Blikk. Mint ismeretes, a Vámpírok bálja című előadásán egy több méter magas díszletelemről a mélybe zuhant a Professzort alakító Jegercsik Csaba. A színész a PS Produkció tájékoztatása szerint csuklótörést szenvedett, műteni kellett, a felépülése eltarthat egy ideig. A BRFK Kommunikációs Osztálya megerősítette, keresik a baleset felelőseit.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2024. június 21-én 21 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, mely szerint a Vígszínházban, előadás közben baleset történt; egy színész a magasságból lezuhant. A XIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a helyszínen szemlét folytattak, és az ügyben foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűntett miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen” – írta a lapnak a rendőrség. 

Az újság egyébként úgy tudja, nem ez volt az egyetlen baleset, amely a napokban a produkciónál történt; információik szerint ugyanis a csütörtöki próbán a társulat egyik háttérembere is súlyosan megsérült.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk