Ajándékozza meg magát is!

  • narancs.hu
  • 2018. december 20.

Színház

Az ünnepi dupla Narancsot olvasni a szellemi élvezetek csúcsa, és a vásárlással a szabad sajtót is támogatja. Kérjük, fáradjon az újságárushoz!

Újságot olvasni jó. Igazi újságot meg pláne: és a Magyar Narancs zavartalanul tiszta pillantást kínál a körülöttünk lévő világra.

A karácsonyi óriás lapszámban Donáth Anna elmeséli, mit tehetnek, s mit tesznek a fiatalok azért, hogy egy jobb országban élhessenek. Tordai Bence beszél az ellenzéki képviselők magukra találásáról. Alföldi Róbert a tao-károsult színházak lehetőségeit boncolgatja, Tamás Gáspár Miklós pedig a munkáról mondja a magáét.

Megismerkedünk Mészáros Lőrinc intézőjével, és az egész magyar politikai hóbelevanccal.

De aki még ezekben a forrongó mínuszokban is rendületlenül utálja a politikát, az is megkapja a magáét a Magyar Narancs 120 oldalas karácsonyi dupla számában: több mint a fele szórakozás és kultúra!

Térey János Ady karácsonyi líráját idézi elénk, Víg Mihály meg a sajátját. Egymásnak adják a kilincset az új magyar filmek, hát beköszön Pálfi György és Reisz Gábor is. Szép esszé szól Petri Györgyről, s jön a magyar fiú az Abbey Roadról. És még: nyelvzsenik, pankrátorok.

Ne hagyja ki a Magyar Narancs karácsonyi számát, bilincselje le magát velünk karácsonytól szilveszterig és még tovább!

Magyar Narancs - Archívum részletes

Eljátszotta III. Richárdot, megrendezte A salemi boszorkányokat - mindkettőért kapott díjat a színikritikusoktól. A tao-ügytől azonban szomorú lesz, szerinte a szakma árulást követett el. Az interjút mégis a tudománnyal kezdjük. Novemberben ugyanis beválasztották az MTA alapította Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia rendes tagjai közé.

Figyelmébe ajánljuk