Kiengedték a kórházból a Nemzeti Színház balesetben megsérült színészeit

  • narancs.hu
  • 2023. november 16.

Színház

Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó is otthon gyógyulhat tovább.

„Öröm és hála a szívünkben! A mai napon Horváth Lajos Ottót is hazaengedték a kórházból. Neki is mielőbbi gyógyulást kívánunk!” – írta Facebook-oldalán a Nemzeti Színház csütörtök délután.

Öröm és hála a szívünkben! A mai napon Horváth Lajos Ottót is hazaengedték a kórházból.🙏 Neki is mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Posted by Nemzeti Színház on Thursday, November 16, 2023

Mint ismert, Horváth Lajos Ottót és Szász Júliát múlt pénteken a Rómeó és Júlia előadás közben érte baleset. Az előadást félbe kellett szakítani, miután a két színész a második felvonás során leesett a díszletről. Az eset hatására Vidnyánszky hétfőn lemondott igazgatói posztjáról, amit Csák János kulturális miniszter nem fogadott el.

Szász Júliát már szerdán kiengedték a kórházból, erről Vidnyánszky Attila a Hír TV Napi Aktuális című műsorában számolt be. Az igazgató azt is elmondta, maga is a színházban volt a baleset idején, az igazgatói szobában a monitoron keresztül látta, hogy baj van, de szerinte „az ég velünk volt”, mert sokkal nagyobb baj is történhetett volna.

(Címlapképünk forrása: Facebook/ Nemzeti Színház)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ellopták a hőgyészi kastély fölül a tetőt

Az egykor Ghaith Pharaonhoz tartozó kastély tetején jelenleg befolyik a víz, miután valakik lelopták a tetőről a rézborításokat. A kastély céges tulajdon, a kézbesítési megbízott elérhetetlen, az önkormányzat csak annyit tehet, hogy közpénzen fóliát tetet fel a további állagromlás megelőzésére, de ez nem feladatuk.