Mától Fenyő Iván a téma

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 26., 08:42
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Osztálytársai nem kímélik a színészt.

false

 

Fotó: MTI

Tavaly Vajda Milánt állították színpadra (interjúnk vele itt), előtte Mészáros Béla volt a célpont (lásd interjúnkat), de volt már Dömötör András és Kovács Patrícia is. Máté Gábor nem a levegőbe beszélt, amikor 2007 programot hirdetett, hogy minden évben előadást készít saját színészosztálya, a Horvai–Máté osztály tagjaival (vagyis az AlkalMáté Truppal) egyikük életéről – hogy kiről, azt minden évben sorsolással döntik el.

2016-ban például Mészáros Béla volt a szerencsés kiválasztott, az előadásról többek közt ezt írtuk (a teljes cikk itt):

„Mondjuk, aki a karácsonyi vacsoránál az anyukájának képes a saját maszturbációs szokásairól őszintén beszélni, annak olyan nagyon rossz élete nem lehet.

A Mészáros Béla című előadás szerint Mészáros Béla igenis képes erre, sőt, a megértő családi körből kilépve az ismert színész nőügyileg is komoly forgalmat bonyolít, e terepen pedig attól függetlenül jól mozog, hogy az éjszakai buszon, netalán a Facebookon (vagy akárhol máshol) kell a megismerkedés első lépéseit megejtenie. De a címszereplő rendszeresen játszik filmekben is, otthona pedig tartósan a jó hírű Katona József Színház, ahova a színművészeti után egyből leszerződtették. Csupa siker, csupa jó dolog. Könnyű élet? Csak látszólag!…”

 

Az idei kiválasztott Fenyő Iván, aki  házigazdaként is közismert: a színész Gyere fel Ivánhoz! címmel tart esteket, ahol például Feldmár Andrással és vele költhet el egy vacsorát az, akinek sok pénze van. A színész életével ennél jóval kevesebbért lehet ismerkedni mától 4 napon át a Jurányi Házban a FENYŐ IVÁN című AlkalMáté-produkció jóvoltából.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 26., 08:42
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Kormányzati manőverek
Mi lesz a Corvinusszal?
Interjú a Libri vezetőivel
Halmos Ádám és Sárközy Bence a könyvkiadásról
Interjúk
Rév István, Baki Péter, Ligeti Gyuri
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

Narancs vélemény

Kultúra

még több Kultúra...