Itt van az orrunk előtt, mégse jut eszünkbe: szilveszter a Dunán

  • Fizetett tartalom
  • 2022. december 20.

Támogatott tartalom

Nap mint nap áthaladunk fölötte, mégse jut eszünkbe feltétlenül, hogy a Dunán bizony hosszában is lehet közlekedni. A dunai hajózás olyan lehetőség, amit a városiak nem igazán használnak ki, pedig remek időtöltés, sőt, akár szilveszteri programnak is tökéletes. Utánanéztünk, hogy milyen lehetőségeket nyújt a szilveszteri hajókázás.

Egy nem mindennapi program

A szilveszter 2022-ben is izgalmasnak ígérkeznek, így az nem is kérdés, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Azoknak, akik szeretik megadni a módját az ünneplésnek és szeretnének egy nem mindennapi élményben részesülni, tökéletes választás a szilveszteri sétahajózás.

Bár a sétahajózás szóról a legtöbben külföldi turistacsoportokat szállító hajókra asszociálnak, a szilveszter a Dunán neked is felejthetetlen élmény lesz. A lélegzetelállító városkép csak a jéghegy csúcsa: a sétahajókon rengeteg különleges program közül választhatsz. Az élőzenés vacsora és a retro party csak néhány ezek közül.

Érzékek utazása

Szóljon a szilveszter 2022 -ben a kulináris élvezetekről! A gasztronómiai élményt ötvözni a csodaszép környezettel és mindezt kellemes zenével kísérni nem más, mint az érzékek utazása. Az élőzenés vacsora tökéletes program azoknak, akik szeretik a stílusos eleganciát és érdeklődnek a gasztronómia iránt – egy szóval szeretik megadni a módját. 

A vacsorával egybekötött szilveszteri sétahajózás ajánlatok közül a leggyakoribb a svédasztalos vacsora, amit a szervezők welcome drinkkel és korlátlan italfogyasztással tesznek még vonzóbbá. Akár baráti társasággal, akár a pároddal ünnepelsz, ez a program mindenképp jó választás!

Itt van az orrunk előtt, mégse jut eszünkbe: szilveszter a Dunán

 

Táncolj át a túlpartra!

Bár a szilveszter a Dunán már első hallásra is rendkívül egyedülálló és ellenállhatatlanul romantikus programnak hangzik, nem csak azoknak lesz ínyére, akik szeretik a meghitt ünneplést. A szilveszteri sétahajózás programok között számos olyan ajánlattal is találkozhatsz, amelyek inkább a bulizni vágyók igényeit elégítik ki.

A bulihajók koncertekkel, DJ-kel, retro partyval és természetesen az elmaradhatatlan welcome drinkkel várnak. Ha időben megveszed a jegyed, már semmi nem akadályozhat meg abban, hogy a hajó gyomrában táncold át magad a túlpartra.

Köss ki az újévben!

A szilveszteri sétahajózás azért is számít különleges programnak, mert a fedélzetre az óévben szállunk fel, de kikötni már az új évben fogunk. Hát lehetne ennél szebb szimbóluma az idő múlásának? Aligha.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk