TOP-10 nagyszerű ajándék születésnapra: mi tetszik a legjobban a nőknek?

  • Fizetett tartalom
  • 2022. december 20.

Támogatott tartalom

A legtöbb hölgy szereti a születésnapját, ezért illik méltó ajándékkal meglepni ezen a különleges napon.

Természetesen tudjuk, hogy kedveskedni a szeretteinknek ok nélkül is lehet. De mi a helyzet akkor, amikor egy igazán nagy alkalom előtt állunk? Nyilván mindannyian a legjobbat akarjuk nyújtani, és látni az örömöt kedvesünk, női rokonunk vagy ismerősünk arcán.

makeup.hu online webáruház összeállított egy listát azokról a dolgokról, amelyek ötletes ajándéknak bizonyulnak, és a vásárlói vélemények is azt igazolják, hogy az alábbi dolgok sikeres meglepetésnek bizonyolnak.

Takaró

Egy puha, meleg, kellemes kockás takaró a partner figyelmességéről árulkodik - a választék pedig nagyon széles, érdemes olyan színűt választani, ami illik a környezetéhez, a hálószobájához vagy a vendéglőbe. Nézz körül, ha pedig nehéznek tűnik a dolog, válassz egy semleges színt, példáult bézst!

Barátság lámpa

Létezik egy bizonyos Long Distance Friendship Lamp, amely érintésre tudja közvetíteni az érzelmeket, akár nagy távolságról is. Ha megérinted a lámpát, a másik (az ajándékozott) is felragyog. És emlékezteti kedvesed, hogy gondolsz rá. 

Hajpánt

Furcsának tűnhet először, de egy lányos este elképzelhetetlen egy megbízható hajpánttal. Mindig hasznos, hiszen megkönnyíti az arc- és testápolást, a reggeli sminkelést, de még az ebéd készítésekor is hű társ. 

makeup.hu weboldalon számos kiegészítő megtalálható a legjobb kozmetikumokkal egyaránt. Ha pontosan tudod, hogy milyen kozmetikumokat vagy parfümöt használ a párod/ismerősöd/rokonod, készíthetsz egy ajándékkosarat a kiválasztott termékekből. 

Gerinctartó ülőpárna

Ha az ajándék egy olyan személyhez kerül, aki a nap nagyobb részét egy irodai székben tölti, nehéz jobbat találni, mint egy kényelmes gerintartó ülőpárnát - sok olyan is létezik, amely autóülésekhez is alkalmas, ezért nagyon univerzális ajándék lehet.

Óra

Az óra kellemes és hasznos születésnapi ajándék nőknek. Valószínűleg tetszeni fog a bájos Nina West modell, az elegáns virágos texturált és megbízható japán kvarc mechanizmussal. A márka intelligens órái mutatják az időt, a dátumot és az időjárást, kiszámítják az impulzusokat, a vezérlést és az elemzést, lehetővé teszik a zene reprodukciójának kezelését és sok más hasznos funkciót.

Okos ébresztőóra

A Smart Nightlight Philips Smartsleep elegáns és hatékony megoldás az alvási problémákra. Ez az eszköz csodálatosnak tűnik, de fő előnyei rejtettek. A hang- és a fénykombinációja miatt a készülék elősegíti a természetes elalvást és a könnyű ébredést. Előnyei a hangszórók, a fényerő-szabályozó érzékelő, emellett rendkívül hangos is tud lenni.

Arcmasszírozó

Az arc, a nyak és a dekoltázs kérdése a legtöbb lányt kellemetlenül érinti, hiszen nagyon sok odafigyelést igényelnek ezek a területek. A természetes rózsaszín kvarcból készült arcmasszírozók egyszerűen használhatók és könnyen csökkentik a reggeli duzzanatokat, a szem alatti karikákat, stb. A makeup.hu weboldalon rengeteget találhatsz belőlük.

Edzőcipő, ruha

A speciális ruházat és a fitnesz cipő kiváló választás azok számára, akik törődnek az egészségükkel. Ha jól tudod, mire van szüksége, kiegészítők után is érdeklődhetsz, mint például a súlyzók, szalagok, szőnyegek.

E-book olvasó

Az olvasás szerelmeseinek igazi kincs lesz ez az eszköz - a modernebb readerek olyan tárhellyel rendelkeznek, hogy egy egész könyvtárat lehet bennük tárolni. A piac kínálata széles - vannak vízállóak, hangszórókkal felszereltek, és fülhallgatósak is. Az akkumlátorok pedig néhány hétig is kibírhatják. 

Aromadiffúzor

Egy modern és egészséges módja a levegő illatosításának, mivel nem vegyi anyagokat közvetít a levegőbe, hanem természetes illóolajokat. Megvásárolhatod külön, vagy válogathatsz hozzá illóolajokat, ami még kellemesebbé teheti a meglepetést.

A születésnap, de bármilyen ünnep akkor szép, ha tiszta szívvel tudja az ember várni. Az általunk felsorolt ajándékötletek nőknek és férfiaknak egyaránt megfelelhetnek, viszont a legfontosabb az, hogy személyes és egyedi választás legyen, ha igazán kedveskedni szeretnénk.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk