Milyen legyen a tökéletes sminktáska utazáshoz?

  • Fizetett tartalom
  • 2022. május 27.

Támogatott tartalom

Lassan itt a nyár, ezért ideje elgondolkodni azon, hogy mit fogunk majd magunkkal vinni a nyaraláshoz. A smink pedig pontosan egy olyan kiegészítő, amit nyaralás alkalmával nem tudunk egyszerűen pótolni. Általában mindenkinek megvan a maga kedvence, ami nem kapható akárhol. Ezért szinte kivétel nélkül minden hölgy visz magával ebből. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy miben szeretnénk vinni azt.

Méret-, forma- és anyagválasztás

A megfelelő kozmetikai táskának nemcsak olyannak kell lennie, ami a szemnek is kellemes. Egyértelműen rendelkeznie kell olyan tulajdonságokkal, amelyek praktikusak lehetnek az utazás során. Megfelelő mérettel kell rendelkeznie, ezért a legjobb, ha kényelmesen elfér a bőröndünkben, ugyanakkor elég helyet biztosít a sminkcuccok tárolására is. Ha a kozmetikai táska túl nagy, akkor nehezebben tudunk majd pakolni mellé a bőröndbe.

A másik fontos tényező maga a táska anyaga. Egy vízáteresztő anyagból készült piperetáska valószínűleg a legjobb választás. Ezért mindig figyeljünk oda arra, hogy mikor sminktáskát választunk az utazáshoz, könnyen tisztítható, vízhatlan anyagból legyen. Ha ugyanis út közben véletlenül kifolyik mondjuk a körömlakk vagy az alapozó, akkor nem szeretnénk eláztatni a bőröndünk teljes tartalmát. Az ilyen esetekre a könnyű tisztíthatóság kifejezetten fontos lehet. Ezért a bőr vagy PVC anyagú táskák sokkal inkább megfelelőek lehetnek, mint a textilből készült társaik. Textilt is beszerezhetünk természetesen, viszont győződjünk meg róla, hogy a kozmetikai táska belseje vízhatlan anyagból van-e.

Leather cosmetic bag

 

Érdemes kitérni a táska felépítésére is. Ha a kozmetikai táska túlságosan merev falú, akkor nehezebben fogjuk tudni elpakolni a poggyászunkba. Ezért utazáshoz lehetőleg egy félig merevet válasszunk, aminek ugyan van tartása, viszont mégis tudunk szorosabban pakolni mellé. A táska alakját illetően a saját ízlésünk lesz a mérvadó. Azonban elmondható, hogy a szögletesebb és laposabb piperék jóval egyszerűbben elférnek az útibőröndünkben, mint a kerekebbek. Viszont ez is attól függ, hogy mennyi ruhát viszünk és milyen bőröndben. Ha azonban egy kisebb sminkcsomagot viszünk magunkkal, ami már egy kistáskában is elfér, akkor a kifejezetten táskába való, mini darabok között érdemes nézelődnünk. Ha pedig még nincs hozzá megfelelő táskánk, akkor a https://www.ecipo.hu/taskak.html linken számtalan egyedi darabot találhatunk.

Színek és minták

A női kozmetikai táskák kínálatában a legújabb trendek képviselői mellett a klasszikus darabok is ugyanúgy megtalálhatóak. Aki kedveli a letisztult, elegáns vonalakat, azok számára is bőven akad választék. Ahogyan a trendek szerelmesei is megtalálhatják a különféle steppelt, kígyóbőr vagy flitteres fazonokat, amelyek mostanság olyan divatosak. Sőt a sportos darabok híveinek sem kell csalódnia. Kozmetikai táskák terén ugyanis számtalan különféle stílus és forma megtalálható már manapság, ezért nem csak a praktikus, de tényleg az ízlésünkhöz illő darabokat találhatunk. Az Ecipő.hu oldalán, például a https://www.ecipo.hu/kiegeszitok/smink-taskak-es-sminkdobozok.html link alatt rendkívül széles választékban megtalálhatjuk a legjobb márkák minőségi darabjait.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Meghalt Paul Auster

  • narancs.hu

Az amerikai író 77 éves volt, súlyos beteg. Három éve az unokáját, azután a fiát veszítette el.