Digitálisan láthatatlan embereket is indít a Gattyán-párt Vasban

  • narancs.hu
  • 2022. február 17.

Választás 2022

Aki látható, az győri, két éve nem tett közzé politikai tárgyú posztot.

A Nyugat.hu az eddigi érdekességeken föllelkesülve megnézte, kiket indít a Gattyán György vezette Megoldás Mozgalom Vas megyében. 

A Vas megyei 1. választókerületben a Megoldás Mozgalom jelöltje Tömböly Tamás, akit a portál szerint a Google sem ismer különösebben. Az feltűnő, hogy győri, ott is él, ott végezte el az egyetemet, és a kisiparosok érdekvédelmi szervezeténél dolgozik. Aktív tagja egy kerékpáros alapítványnak, több biciklis rendezvényt is szervezett a közelmúltban. A Nyugat.hu átnézte a Facebook-oldalát, és két évre visszamenőleg nem talált politikai témájú bejegyzést.  

A 2. választókerületben induló Horváth Sándorról semmit sem találtak a fotója alapján, amely a párt oldalán szerepel. Keresték a Facebookon és a Google-ban is, bár utóbbi „ilyen gyakori név esetében gyakorlatilag használhatatlan”.

A 3. választókerületben induló Dávid Dávidnak van Facebook-oldala, amelyen szó van a jelöltségéről és a Megoldás Mozgalomról, az első bejegyzés azonban február 12-i. „Szóval, a celebekről, tiktokkerekről, szépségversenyzőkről, sportolókról elhíresült Gattyán-párt Vas megyében egy győri érdekvédőt indít, aki szeret kerékpározni, plusz két olyan jelöltet, akik digitálisan gyakorlatilag láthatatlanok” – állapítja meg a nyugat-dunántúli hírportál.

Leadkép: Gattyán György a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson 2020. május 7-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk