A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy februárban terjessze a parlament elé a „Stop Soros” törvénycsomagot

  • narancs.hu
  • 2018. január 20.

Villámnarancs

Magamnak vezénylek, magam hajtom végre!

Most épp megint Budai Gyula volt a soros sorosozó; alig egy hét telt el előző fellépése óta, de simán talált okot Soros emlegetésére.

Budai Gyula szerint a „Soros-hálózat" be akar avatkozni a magyar választási kampányba, és el akarja távolítani az Orbán-kormányt

Ajaj. Ki hitte volna, a Fidesz szerint a „Soros-hálózat" 2018-ban ugyanott folytatja tevékenységét, ahol tavaly abbahagyta, így itthon, Brüsszelben és az Egyesült Államokban is támadja Magyarországot.

Az országgyűlési képviselő most azon aggodalmának adott hangot, hogy még egy nap sem telt el a „Stop Soros!” törvénycsomag beterjesztése óta, de a „Soros-szervezetek” már támadják is azt.

Ismét szórják a pénzt: újabb Soros-ellenes tévéreklámokkal támad a kormány

Nem túl bonyolult szöveggel operál.

Budai szerint az kiabál, akinek a háza ég, tehát szerény következtetése szerint valószínűleg a „Soros-szervezetek” magukra ismertek mint bevándorlást szervező, migrációt segítő tömörülések.
Hacsak nem...

A képviselő szerint a „Stop Soros” törvénycsomag ellen azok emelték fel elsőként a szavukat, akik támadják a kormány bevándorláspolitikáját, akik szervezik és elősegítik a migrációt (mert az csak úgy megy!), és akiket Soros György pénzel – jelentette ki, megnevezve a Magyar Helsinki Bizottságot, az Amnesty Internationalt és a Társaság a Szabadságjogokért szervezetet.

Így aztán égető kérdés a Fidesznek, hogy a kormány elé kerüljön a „Stop Soros!” terv, hogy tárgyalhassa az Országgyűlés, vagyis lényegében a Fidesz.

(MTI)

 

Neked ajánljuk