Szolnok is észbe kapott: elítélik „Soros civiljeit”

  • narancs.hu
  • 2018. január 25.

Villámnarancs

Beálltak a sorba.

Miskolc, Pécs és Debrecen után Szolnok városvezetésének is leesett a tantusz: mégiscsak muszáj elítélni „Soros civiljeit”.

Pécs után Debrecen is „Soros-ellenes” nyilatkozatot tesz

Na, melyik buzgó település lesz a következő?

A decemberi kinyilatkoztatási hullám után a lemaradók egyikeként most a szolnoki közgyűlés határozatban utasította el „Soros civiljeinek támogatását” és azt, hogy a városban bevándorlást szervező iroda (!) működjön. A döntést 15 igen szavazattal, 2 nem szavazat ellenében, 1 tartózkodás mellett fogadták el.

Szalay Ferenc (a vén kurvázó) polgármester hetet-havat összehordott a kontinens jövőjéről.

Miért mondanék le, hülye vén kurvák, én a Fidesz tagja vagyok!

Vajon ki lehet polgármester Orbánné városában? S mit szabad neki? Napvilágra bukott Szalay Ferenc szolnoki polgármester odavetett megjegyzése, mely szerint valakik „hülye vén kurvák lennének”, méghozzá jelentős számosságban. De persze maradjunk pontosak, a fideszes városvezető szó szerint ezt mondta: „Ennyi hülye vén kurvát!” Egy bekapcsolt mikrofon lett a veszte.

Bűnözést és terrorizmust emlegetett a menekültekről beszélve, miközben „Soros civiljeit” egy átpolitizált, nemzetellenes célokat megfogalmazó hálózat részeként határozta meg, amely nem csupán Magyarország és Szolnok biztonságát veszélyezteti, de aláássa a kiválóan működő magyar civil szervezeti rendszer hitelességét is.

Hát persze.

(MTI)

Figyelmébe ajánljuk

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

  • Narancs.hu/MTI

A listavezető szerint amikor a párt azt mondja, hogy erősebb Európát akar, akkor „nem több Brüsszelre gondol”, hanem erősebb önkormányzatokra, helyi közösségekre.