A Fidesz parádésan indokolta meg, miért kell lezárnia a fél belvárost a TEK-nek március 15-én

  • narancs.hu
  • 2016. március 8.

Villámnarancs

A kormánypárt Vadai Ágnesnek címezve sokat sejtető közleményt adott ki.

A TEK csütörtökön kiadott rendelete március 15-én, nulla órakor lép életbe, és a szükséges ideig, de legkésőbb 13 óráig tart. A kommandósok lezárják a Múzeum körút Astoria és Baross utca közötti szakaszát, a Baross utca Múzeum körút és Szentkirályi utca közötti szakaszát, a Szentkirályi utca Baross utca és Rákóczi út közötti szakaszát, és a Rákóczi út páratlan oldalát a Szentkirályi utca és az Astoria között, vagyis a fél belvárost. A DK alelnöke az MTI-hez eljuttatott közleményben arra hívta fel a figyelmet, hogy a TEK emberei bárkit igazoltathatnak, megmotozhatnak vagy akár ki is üríthetik a területet, és arra volt kíváncsi, hogy miért van erre szükség.

A TEK a

A TEK a "személyi biztosítást gyakorolja", 2013

Fotó: MTI

Vadai kérdésére a Fidesz válaszolt, már ha válasznak lehet tekinteni azt a vegytiszta gyurcsányozást, amivel kikerülték, hogy Vadai kérdésére feleljenek. Ebbe nem is mennénk bele, ha nem unják még az ilyesmit, olvassák el, jó szórakozást! Ennél sokkal érdekesebb a közlemény lezárása, ami így szól: „Március 15-én a Nemzeti Múzeumnál együtt ünneplünk mindazokkal, akik ma is kiállnak Magyarország függetlenségéért és elutasítják a balliberálisok bevándorláspárti politikáját!”

Így már mindjárt más. Ezek szerint ugyanis ez az egész cirkusz nem is március 15-i megemlékezés lesz, hanem elnyomottak ellentüntetése, ahol a függetlenség bajnoka, Orbán Viktor szónokol. És ki ne tudná, hogy ezekre az ártatlanokra ezer veszély leselkedik, vagyis azért kell a TEK, mert hétszentség, hogy különben jönnek a terroristák Gyurcsány vezetésével!

Figyelmébe ajánljuk