A Fidesz szerint a tanárok ostobák és a menekültválság hiénáinak a kottájából játszanak

  • narancs.hu
  • 2016.02.03 12:02

Villámnarancs

A tanároknak nem lenne semmi bajuk, ha... A párt ismét bevetette a kommunikációs csodafegyvert.

Tegnap kiderült, hogy egy minisztériumi háttérintézmény, az Oktatáskutató és Fejlesztőközpont vizsgálatában is „súlyos rendszerszintű hibákat említenek és lesújtó véleménnyel vannak arról, hogy mi történt a közoktatás irányításával 2012 óta”, ám úgy tűnik, mindez csak mellébeszélés. Legalábbis ezt gondolhatják a Fideszben, mert szerintük, minden a legnagyobb rendben, és ha baj van, azt a galád szocialistáknak köszönhetjük. Ezt írták közleményükben: „most is csak kihasználják és olyan balliberális civilszervezetekkel hergelik őket, akik eddig a bevándorlók mellett szerveztek tüntetéseket, nem a gyermekek és nem a pedagógusok fontosak számukra”.

A Fidesz tehát azt mondja, hogy a hülye, ostoba pedagógusok meg felülnek ezeknek a felfogatóknak… Ezt az érvelést tényleg nem lehet alulmúlni. Mondjuk, holnapig.

Neked ajánljuk

Lehet, hogy végleg leáldozott a Golden Globe-nak

  • Gábor Áron

Korrupció, bennfentesség, rasszizmus és szexizmus – a Golden Globe-ot odaítélő szervezetet érő vádak miatt úgy néz ki, jövőre elmarad a díjátadó tévés közvetítése, ezzel pedig maga a díj is eltűnhet a süllyesztőben.