A Fidesz szerint valami szörnyűség körvonalazódik

  • narancs.hu
  • 2020. július 1.

Villámnarancs

Valakik el akarják hallgattatni a magyar embereket!

A Fidesz parlamenti frakciószóvivője tegnapi, debreceni sajtótájékoztatóján azzal sírta tele a mikrofont, hogy a „baloldal az elmúlt napokban még nagyobb fokozatba kapcsolta a nemzeti konzultáció elleni támadást, bírálja, begyűjti, megsemmisíti, ellopkodja az íveket, megkérdőjelezi a konzultáció értelmét”.

Halász János azt is tudni véli, hogy mire fel ez a sebességváltás. Szerinte „a baloldal tart a magyar emberektől, el akarja hallgattatni őket”; egyelőre ugyan nem riogatott szemkilövetéssel vagy más egyéb erőszakos cselekedettel, de nyilván azt sem tartaná kizártnak. Hiszen újabb szörnyűség körvonalazódik, ugyanis az aktuális nemzeti konzultáción „újra kiderülhet, hogy a baloldal programja teljesen szembe megy a magyar emberek akaratával”, mi több, „amikor a baloldal a nemzeti konzultációt támadja, akkor valójában a magyar embereket akarja elhallgattatni”.

Halász szerint mindez azért világosabb a napnál is, mert ez a bizonyos baloldal

„bevándorláspárti, Soros-párti és újra feladná Magyarország nemzeti és gazdasági szuverenitását”.

Igazán sajnáljuk, hogy Halász azt már nem fejtette ki, hogy mindazokat érti-e baloldal alatt, akik nem töltik ki, sőt fel sem bontják, netán felbontás nélkül a szemetesbe dobják a kormány borítékos játékszerét. Nagy kár, ugyanis, ha ezt gondolja a szóvivő – márpedig szavaiból erre következtethetünk –, akkor mindjárt elmondhatta volna azt is, hogy valójában magyar lakosság nagyobbik fele akarja „a magyar embereket elhallgattatni”. Tudniillik, saját magát.

Figyelmébe ajánljuk