A kormánypropaganda már ott tart, hogy a gyermeküket otthon ápolók „Soros György tervét” akarják megvalósítani

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 23., 07:38
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Mindenki Soros, aki nem ért egyet a kormánnyal.

Pénteken mi is részletesen írtunk arról, hogy ismét az Országház elé vonultak az otthonápolási díj elismeréséért küzdők, akik szeretnék elérni az ápolási segélyek azonnali, 50 ezer forintos emelését, majd azt követően az otthonápolás munkaként való elismerését és bérezését.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) érdemben nem reagált a tüntetők kérésére, a miniszter szerint ugyanis minden rendben van. „A legsúlyosabb állapotú hozzátartozót gondozók ellátása 2010 óta 63 százalékkal, 37 050 forintról 58 680 forintra nőtt. Ezenfelül idén januártól bevezették a tartósan beteg gyermeküket legalább húsz éven át otthon ápoló idősek számára az 50 ezer forintos nyugdíj-kiegészítést. Az is fontos előrelépés, hogy a bruttó díjakból nyugdíjjárulékot is fizet az állam, ez azt jelenti, hogy az érintettek nyugdíjjogosultságot szereznek” – írták a közleményükben.

Ismét a Parlament elé vonulnak az ápolási díj elismeréséért küzdők

Aki tartósan beteg vagy súlyosan fogyatékos hozzátartozóját otthon ápolja, gondozza akár a nap 24 órájában, munkát végez-e? Újabb megmozdulásra készül az otthoni ápolás elismeréséért közösen küzdő Lépjünk, hogy léphessenek! Közhasznú Egyesület, a Csak Együtt Van Esély (CSEVE) Csoport és az aHang kampányplatform: péntek délután az érintettek és támogatóik az Emmi épületétől a Kossuth térre vonulnak, hogy megnézzék, mit válaszoltak nekik a képviselők 3+1 igen egyszerű kérdésre.

A kormánypropagandaként funkcionáló „sajtó” pedig szintén beleállt a témába, csak ők úgy próbálták hitelteleníteni az otthonápolási díj emelésért küzdőket, hogy azt állították róluk, Soros György kottájából játszanak.

„Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szociálisan rászorulók, családtagjaikat otthon ápolók Soros legújabb civil szervezete kezében egy újabb eszköz céljaik eléréséhez, vagyis Soros György tervének megvalósításához, amelynek Orbán Viktor és kormánya az útjában áll.” Ezt például a Pesti Srácok írta.

Ezt meg a Magyar Idők, amely a demonstrációról „Újabb tüntetést tartottak a Soros-szervezetek” címmel számolt be:

„Az aHang szerveződést egyébként a Soros-féle kiképzőtábort szervező Varga Máté koordinálja, aki újabban ezzel az akciófelülettel küzd az általa képzelt „óriási demokráciadeficit” ellen. A honlap mögött álló Magyarhang Kft. idén alakult, tulajdonosa és egyben ügyvezetője is Varga Máté, aki egyúttal a Soros-féle Civil Kollégium Alapítvány igazgatói posztját is betölti.”

Több tízezer ember problémájára, mindennapi küzdelmére azt tudja mondani a propaganda, hogy Soros. Kevés dolog mutatja meg ennél egyértelműbben, hol tart ma a NER.

(via merce.hu)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 23., 07:38
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  rworse
  2018. július 23., hétfő 10:21
  Gondolom, ez már az Emmi által a múlt héten beígért "széleskörű párbeszéd" része.

  Idézem akkori magamat:
  "Amikor Gombóc Artúr elindult Festéktüsszentő Hapci Benőhöz, hogy megkérje a kerítése lefestésére, és mellékesen egy csokiebédre is meghívandó a barátját, egyszercsak a sarkon eléjeugrott Széleskörű Pártbeszéd, és elállta a haladás útját. Szerencsére, arra jött Óriástüdejű Levegőfújó, csakhogy amikor elfújta volna Pártbeszédet, a csatorna rácsain át kipárolgott Társadalmi Ketteztetés, megosztani és uralkodni. De nem lett volna semmi baj, hiszen az arra járó Mindentragasztó Rezső betapasztotta volna Pártbeszéd és Ketteztetés szájkloákáját, ámdeviszontcsakhogy megjelent a színen Társadalmi Pitára Bocsájtotta is, aki harmadikként odaállt Pártbeszéd mellé. Erre már a Civakodó Cipőikrek is beszüntették az orgyánkodást, és ajánlották magukat Gombóc Artúrnak, hogy segedelmükkel tovább tudjon menni. Hanemhát, ezzel még nem volt vége, mert odapattant Konszenslussz Passz Rüszt, de nem azért dülöngélt, mert bús düledékeiden Rüsztnek rumvára, hanem hogy még jobban elállja az utat, és azt mondta, hogy nix ugribugri. Ekkor Durrbele Bumm ajánlotta Artúrnak, hogy ő majd jól durrbele bumm, de Gombóc ragaszkodott a konstruktív egyezkedéshez. Csakhogy Dekonstruktív Hegyezkedés meg azt hitte, hogy őt szólították, és elkezdett böllenkedni. A közben csokielvonási tüneteket mutatni kezdett Gombóc a kölcsönös előnyök alapján megpróbálta kikerülni az ellenséges sorfalat, de Komparatív Hátrányok is ott termett, és lezárta a maradék rést a kerítprésen.
  Így ért véget a tárgynyalás, győzött a pártbeszéd."
 2. 1
  rworse
  2018. július 23., hétfő 09:52
  erdőspéterkurvaanyád

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt