A Kubatov-verzió: baloldali kopaszok keltették a botrányt

  • narancs.hu
  • 2016. március 10.

Villámnarancs

A Fradi elnöke semmit sem tud, senkit nem ismer. Bezzeg az erőszakos ellenzék!

A Magyar Időkön keresztül kéri ki magának Kubatov Gábor, hogy köze volna a választási irodánál történt botrányhoz. Egyszerűen nem is lehet köze a dologhoz, mert ő:

– senkit nem kért, utasított arra, hogy a választási irodánál emberkedjen,

– most hallott először Erdősi Lászlónéról,

– a választási irodánál felsorakozó fiatalembereket még csak látásból sem ismeri,

– igaz, hogy személyi titkára, Kindlovits Máté és a választási irodánál jelen lévő egyik fiatalember „tizenöt éve valóban együtt jártak iskolába, de hosszú ideje nem találkoztak”,

– azt pedig, hogy ki politizál és milyen módon, azt a Ferencváros – mivel nem politikai szervezet – senkin nem kérheti számon.

Mik jönnek ki a számon, édes Istenem!

Mik jönnek ki a számon, édes Istenem!

Fotó: MTI

Mondanunk sem kell, hogy a Magyar Idők riportere beéri ezekkel az állításokkal, de Kubatovot még valami hajtja tovább. Szerinte ugyanis az egész balhé hátterében az áll, hogy „a baloldal mindig botrányt akar. Ne legyünk ebben naivak, egyéb híján erre építik az ellenzéki politikájukat…” Amit úgy is lehet értelmezni, hogy valójában Nyakó hívta a kopaszokat a választási irodához – saját maga ellen.

Kubatov persze csak sejtet, és azt mondja: „nem akarok mindenféle összeesküvés-elméletbe belemenni”. Bár nem ártana, ha hozzátenné: „még dolgozunk rajta”.

Figyelmébe ajánljuk