A szocialista párt megint durván eltévesztette a házszámot: véletlenül Orbánhoz fordultak

  • narancs.hu
  • 2016.10.06 12:10

Villámnarancs

Jaj, miniszterelnök úr, kik ezek az emberek?

Sajtótájékoztatót tartott tegnap az MSZP képviseletében a párt elnökségi tagja, Bárány Balázs, aki egyenesen Orbán Viktorhoz intézte kérelmét. Óh, ha szegény jó La Fontaine ezt megérhette volna!

Bárány azzal fordult Orbánhoz, hogy tessék már meneszteni a celeblagziban millliókból verető, elnöki lakosztályban héderező Rogánt. Oké, részünkről is menesztheti, bár ki fog akkor kormányzati szinten faszhelikopterezni?

Csak hát a körítés valahogy úgy sikerült, mintha a tisztelt MSZP nem is ebben az országban élne. A párt ugyanis arra szólítja fel a miniszterelnököt, hogy vegye végre észre, mi folyik az országban a kormányzása alatt, hogy „milyen embereket szabadított rá az országra”.

Mit vegyen észre? Kicsoda?

 

Jaj, a szegény látáskorlátozott miniszterelnök, aki valamitől nem látja, hogy mi folyik az országban…

Nos, ami az országban folyik, azt pont Orbán csinálja, még helikopterre is ő ülteti a fajankóit. S azért hazudoznak összevissza a helikopterezők, mert ezt látják maguk előtt. Mert ez Orbán példája. Hát ki az, aki az érvénytelenre azt mondja, hogy érvényes?

Ott, ahol ezt lehet, helikopterezni kötelező.

Neked ajánljuk

Orbán a Magyar Zene Házáról: lenyűgöző

  • narancs.hu
Ma adták át az új intézményt. A miniszterelnök nem tudott elszakadni a brüsszelezéstől: "Az európai energiaválság itt van a nyakunkon, a brüsszeli ideológiai nyomásgyakorlás is nő, miközben kontinensünk".