Az új oktatási államtitkár máris beletörölte a lábát a Kossuth téri tüntetőkbe

  • narancs.hu
  • 2016. február 13.

Villámnarancs

Palkovics László oktatási államtitkár a Kossuth téri tüntetés idejéhez igazított sajtótájékoztatóján okafogyottnak nevezte a pedagógusok demonstrációját. Mert minden meg lett beszélve.

Okafogyottá vált a pedagógustüntetés, mert nincs olyan kérdés, amit a köznevelési kerekasztalnál, illetve „külön egyeztetéseken” ne tárgyaltak volna meg – tájékoztatta ma a sjtót Palkovics László oktatási államtitkár. Szerinte ezért a világon semmi értelme nincs a tüntetésnek. Oh, semmi értelme, hiszen már minden megoldódott, a pedagógusok baja is, az ország baja is. Aki ezek után is tüntet, azért teszi, mert olyan rossz ízlése van neki: „ízlés kérdése, hogy valaki tárgyalni szeretni vagy inkább tüntet”.

S különben is, minek ugrálnak, két hét múlva megint lesz köznevelési kerekasztal… Ott majd felszámolják a maradék „működési anomáliakat”.

Orbán azért csapta el nagy kedvencét, Czunyinét, mert úgy látta, egy igazi problémamegoldóra van szüksége, s hívta Palkovicsot, aki úgy látszik, úgy oldaná meg a problémákat, hogy egyszerűen lesöpri az asztalról azokat.

Figyelmébe ajánljuk