Elvtársak, válasszatok bátran, az egyetlen jelölt Kocsis Máté elvtárs fentről

  • narancs.hu
  • 2015. április 18.

Villámnarancs

Farkas Ágnest nem is jelölték. Megalázó elnökválasztási gyűlésen van túl a kézilabdázók szövetsége. Jöhet az építkezés: de lehet-e gyalázatra várat építeni?

A ne szólj szám, nem fáj fejem behúzott vállú aggjainak tartott kézlabda-szövetségi vezetőválasztáson maga Kocsis Máté kérlelte a tisztelt egybegyűlteket, hogy ugyan tegyék meg már neki és a demokrácia látszatának azt a szívességet, hogy jelölik Farkas Ágnest, a több mint kétszázszoros válogatott kézilabdázót a szövetség elnöki posztjára – de így sem jött össze. A korosztályos vízilabda-kapusi sportkarrierrel rendelkező Kocsist végül ellenfél nélkül választották meg, és simán átmenet az elnöksége is.

false

 


Két lehetőség van. Vagy tényleg az bizonyos fortélyos félelem igazgat, amit a Népszabadságnak említett egy valamikori válogatott játékos.

Vagy pedig a kézisek szövetsége éppen így fejezte ki a tiltakozását, hogy tudniillik a Rákosi-érát felidéző performanszot csinált az elnökválasztásból.

Önök mire tippelnek? Segítségül még talán annyit, hogy a rossz nyelvek szerint ez annak az immár tiszteletbeli elnökként keverő Mocsai Lajosnak a mesterkedése, akinek a testnevelési egyetemen betöltött funkciójáért egyszer már a törvényt is megbuherálta az Orbán-kormány.

De semmi vész, ha Rezsi Szilárd eligazítja a birkózókat, a többi díszpinty meg elszotyizik a focipályák díszpáholyában, csak elboldogul ez a kis vízilabda-kapus is.

Figyelmébe ajánljuk