Farkas Flórián kiáll Orbán Viktor hét pontja mellett

  • narancs.hu
  • 2019. április 25.

Villámnarancs

Micsoda meglepetés! A Fidesz romapolitikusa kikelt a migráció támogatói ellen.

A Lungo Drom is kiáll Orbán Viktor miniszterelnök hét pontja mellett – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak a szervezet elnöke, Farkas Flórián. Az Országos Roma Önkormányzat volt elnöke, aki jelenleg fideszes országgyűlési képviselő a közelgő EP-választásokkal kapcsolatban osztotta meg gondolatait a lappal.

false

Ezek a következők:

„A tét családunk, gyermekeink jövője, kultúránk, nemzeti függetlenségünk. Aki a migrációt támogatja, annak nem érték a nemzet, a család, a kereszténység.”

És:

„Nem szabad megengednünk, hogy a migránsok szabadon jöjjenek be az országunkba, magukkal hozva a rasszizmust, a terrorizmust és a nőgyűlöletet. Mi azt szeretnénk, hogy az asszonyaink, lányaink egyedül is kimehessenek az utcára, ne kelljen félniük erőszakos cselekedetektől, mint ahogyan arra számos példát láttunk azon országokban, melyek nagy számban fogadtak be migránsokat.”

Illetve:

„Támogatni tudjuk majd a foglalkoztatást, az oktatást? Lesz munkája a magyar embereknek? Vagy az erre szánt összeget el kell költenünk beilleszkedni képtelen, idegen kultúrájú milliók fenntartására?”

Valamint:

„Közösen kell megtennünk mindent annak érdekében, hogy ne legyünk bevándorlóország. Ezért a Lungo Drom támogatja Orbán Viktor hétpontos programját. A jövőben is biztonságban és békében szeretnénk élni."

Farkas Flórián nemrég azzal került be a hírekbe, hogy  Pócs János újabb botránya után azt nyilatkozta, a fideszes képviselőtársának nem kell lemondania.

Mint megírtuk, nemrég előkerült egy videó, amin Pócs  azzal fenyegeti egyik roma alkalmazottját, aki egy kazánban ül, hogy alágyújt, amiért a férfi megivott egy felest, majd Pócs be is gyújt a kazánba. A videón az is elhangzik, hogy Pócs így tenne minden cigányt égetne el.

Farkas egyébként 2011 és 2014 között állt az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) élén. Ezen pozíciójában vezette az 5 milliárdos Híd a munka világába programot, ebből több mint 1,5 milliárd forintot költöttek el szabálytalanul. Farkast azóta szinte minden pozíciójából felmentették, már csak országgyűlési képviselő.

Figyelmébe ajánljuk