Hamarabb utolérni Rogán Antalt, mint a sánta kutyát – Frissítve!

  • narancs.hu
  • 2016. december 2.

Villámnarancs

Mára kiderült, hogy tegnap is hazudott. Vagy nem?

A hvg.hu készítette tegnap azt a kedves kis folyosói riportázst, melyben arról kérdezték a propagandaminisztert, mégis mennyiért vásárolta elhíresült luxustáskáját, aminek 2012-es katalógusára 700 ezer forint volt?

Rogán először ingerülten csak annyit mond, „találgassanak”, ám aztán mégiscsak leereszkedik a felhők közül, s azt mondja az őt üldöző riporternek, hogy „annyit elárulok önnek, hogy egyébként egy BÁV-ban vásároltam”.

Hát nem.

Noha tegnap még azon sóhajtoztunk, mekkora mázlista ez a Rogán, hogy kevés szabadideje ellenére is mekkora kincset képes turkálni a bizóból, a 24.hu viszont fel is hívta a BÁV-ot, s némi utánajárást követően sikerült kideríteniük, hogy a Bizományi Áruház Vállalat jogutódja „táskákkal soha nem foglalkozott, ruhaneműkkel is alsó hangon tíz éve már nem”.

Ezek szerint nincs más hátra, mint hogy nyugtázzuk: Rogán megint hazudott.

Úgy véljük, közel már az idő, amikor az lesz a hír, ha Rogán Antal igazat mond.

FRISSÍTÉS!

Mégsem hazudott Rogán?

Nem sokkal a 24.hu írásának megjelenése után közleményt adott ki a BÁV Zrt., hogy nem úgy van az. Ahogy arról az index beszámolt, „a BÁV közölte, a zrt.-nél az Aukciósház és a normál zálogfiókok valóban nem foglalkoznak táskákkal, ugyanakkor a BÁV VIP-fiókjában egyedi konstrukciókat kínál, amelyben egyedi elbírálás alapján sokféle nagyobb értéket képviselő tárgyra, így értékes táskára is helyeznek ki kölcsönt”, így pedig az is előfordulhatott, hogy Rogán ott vásárolta azt a bizonyos táskát.

Figyelmébe ajánljuk