Kövér László csak névleg a Fidesz második embere

  • narancs.hu
  • 2014. január 26.

Villámnarancs

Kövér László ebbe hamarosan bele fog őrülni, aggódunk érte. Vigyázzon jobban az egészségére, házelnök úr!

Ez a nap is jól kezdődött, Kövér László interjút adott a Lánchíd Rádiónak, melyben arról beszélt, hogy nem Magyarország bűne a holokauszt. Mindez természetesen a Szabadság térre felhúzandó megszállási emlékműről jutott eszébe. Ha Kövér mai szövegéhez még hozzáadjuk a Népszabadság szombati információit, melyek szerint a házelnök nem lelkesedik különösebben a paksi bővítésért, sőt még morgott is az orosz befolyás növekedése miatt, az meg aztán végképp nem tetszik neki, hogy az egész buliba az esemény után avatták csak be, akkor három következtetés adódik.

1. Nem nagyon tudja tovább titokban tartani jól fejlett Ágnes asszony komplexusát, mert állandóan azt kajabálja, hogy mosom kezeim, mosom kezeim: nem én csináltam a holokausztot, miért engem vegzálnak vele, nem én hívtam be a ruszkikat, hanem a Viktor, ráadásul el is felejtett róla szólni, miért engem vegzálnak vele.

2. A fentiekből következően Kövér nyilvánvalóan csak névleg a Fidesz második embere, valójában egy utolsó senki a pártjában, s bármelyik tányérnyaló csajának több szava van Orbánnál, mint neki.

3. Kövér László ebbe hamarosan bele fog őrülni, aggódunk érte. Vigyázzon jobban az egészségére, házelnök úr!

Figyelmébe ajánljuk