Nőtt és nem csökkent – Rogán vagyona, vagy a Belvárosé?

  • narancs.hu
  • 2014. december 21.

Villámnarancs

Meg lehet nyugodni, Rogán eloszlatta a homályt. Ahogy az tőle tellett.

„A belvárosi önkormányzatot azóta támadják, amióta én vagyok a Fidesz frakcióvezetője. A politikai hátsó szándék, a mindenáron való lejáratás kísérlete nyilvánvaló, mondhatni, kilóg a lóláb a lejárató közlemények és cikkek mögül. Ennek ékes példája, amikor megpróbálták összemosni a nevemet az alvilággal, és miután pereket indítottam emiatt, Portik Tamás rokonai egy csapásra átváltoztak Habony Árpád rokonaivá. Büszke vagyok arra, hogy polgármesterségem alatt a Belváros megújult, és Budapest leggyorsabban fejlődő kerülete lett. Ebben az időszakban a Belváros vagyona nőtt és nem csökkent” – áll Rogán Antal tegnapi közleményében.

De Louis Vuitton legjobb magyar tanítványa nemcsak büszke, fel is van háborodva. Azt írja: „A Demokratikus Koalíció ellen már pert indítottam, most ugyanezeket a rágalmakat ismétlik tovább. Készen állok arra, hogy a bíróság előtt is megvédjem Belváros önkormányzatát a nyilvánvaló rágalmakkal szemben.”

Épp itt az ideje. De reméljük, hogy a büszke ember ott a bíróság előtt nemcsak arról fog eskü alatt vallani, hogy azt sem tudja, ki az a Portik Tamás (hát még Habony Árpád), de azt is elmeséli majd, hogy az égvilágon semmi összefüggés nincsen a fantasztikus belvárosi teljesítmény, illetve aközött, hogy épp ugyanebben az időszakban az ő magánvagyona is „nőtt és nem csökkent”.

Figyelmébe ajánljuk