Sajtótájékoztató egyvalakiért: még sehol a választás, a Fidesz máris nagyon retteg Botka Lászlótól

  • 2017. március 26.

Villámnarancs

Aztán majd jön a Momentum meg a saját árnyékuk, az igazi mumus.

Sajtótájékoztatót tartott ma Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője – tudósít a párt hivatalos honlapja. Ha a helyenként zavaros beszámolóból jól hüvelyeztük ki, a sajtótájékoztatónak egyetlen témája volt:

A rettenetes Botka

László. A rémült Halász ilyeneket mondott: „Botka László is elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, a közalkalmazottaktól egyhavi bért, és támogatott minden egyes adóemelést. A családi adókedvezmény és az otthonteremtési kedvezmények eltörlését, a személyi jövedelemadó emelését, az élelmiszer áfájának emelését, a magyar vállalkozásokat sújtó adóemeléseket, valamint támogatta a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj bevezetését.”

false

 

Fotó: MTI – Koszticsák Szilárd

De az is jól hangzott, hogy „Botka László maga is egy újabb adóemelő és nyugdíjcsökkentő szocialista”.

Még hogy maga is? Lám, nem volt hiábavaló e sajtótájékoztató, megtudhattuk, hogy Botka szocialista, s minden szocialista rohadék.

Lehet, hogy nem is Botkától félnek?

A végén persze kiderült, mindig kiderül, hogy nem Tataglia, hanem Barzini az igazi ellenfél, s még mindig tőle fél csak igazán a Fidesz – ez pedig már több is mint röhejes.

„Botka László most úgy tesz, mintha ellenére lenne Gyurcsány Ferenc, de valójában…” – lehelé bele a nagy magyar éterbe panaszát a kis Halász.

Figyelmébe ajánljuk