Tettlegességig fajul a belvárosban Orbán és Simicska háborúja, az ügyvéd jogos önhatalmat emleget

  • narancs.hu
  • 2016. január 2.

Villámnarancs

A főváros karácsonyra kedveskedett célzott csapással Simicska Lajosnak: a rendeletmódosítás értelmében 700 hirdetőoszlopának mostantól kampec. De Simicska nem hagyja magát.

Közvetlenül karácsony előtt tartotta rendkívüli ülését a főváros képviselő-testülete, ahol úgy módosították a közterületek használatáról szóló rendeletet, hogy az csak Simicska Lajosnak fájjon, de nagyon. A módosítás értelmében Orbán haragosának ugyanis 700 darab hirdetőoszlopot kéne eltüntetni a föld színéről Budapesten.

Háború folyt. köv.

Köztéri – Háború folyt. köv.

 

Tarlósék pedig nem vicceltek, s már ma nekiálltak elbontani az oszlopokat, nyilván azért, mert Simicska ezt elmulasztotta a téli szünetben megcselekedni – feltehetően ródlizni volt, de ezt még nem erősítette meg senki.

Az Index mindenesetre úgy tudja, „hogy a Budapest Közút Zrt. emberei délelőtt először a Soroksári út környékén bontottak le és vittek el néhány oszlopot, és a belváros felé közelítve akarják folytatni a munkát. A bontás megkezdéséről nem értesítették a Mahirt.”

Nem értesítették, nem értesítették, Lajosnak mégis valahogy a fülébe jutott a dolog, s a cég ügyvédje útján belengette, hogy őrző-védőkkel védik meg oszlopaikat. A cég jogos önhatalommal fogja megvédeni tulajdonát – nyilatkozta Magyar György a portálnak, arra hivatkozta, hogy a Mahir megtámadta a közgyűlés döntését, amit majd folyó hó 11-én tárgyal a bíróság, így addig el a kezekkel az oszlopoktól!

A Mahir őrző-védőit értesítette az ügyvéd, tehát mától kalandos momentumok várnak a fővárosunkra…

Hja, kérem, aki a nagyfiúk homokozójában lakik, annak nyilván számolnia kell az ilyesmivel.

Figyelmébe ajánljuk