Törvényt faragtak az oroszok Orbán beszólásából

  • narancs.hu
  • 2016. január 15.

Villámnarancs

Jövő héten szavaznak Oroszországban egy javaslatról, mely szerint a „nem hagyományos szexuális kapcsolatok nyilvános kifejezése, az egyén eltorzult szexuális preferenciáinak demonstrálása” büntethető lesz.

A 444.hu cikke szerint „alapból pénzbüntetés jár majd, de ha az eset iskolák, vagy más helyek közelében történik, ahol gyerekek vannak, 15 nap fogda is járhat mellé”. A törvény egyik benyújtója, a kommunista Ivan Nikicsuk szerint a csók és a nyilvános kézfogás is büntethető lenne.

A cikk idézi is a Nikicsukot, aki ezt mondta: „A törvény nem tiltaná meg nekik AZT. De azt meg kell állítanunk, hogy kitegyék a kirakatba a démoni vágyaikat, amiket a nyugat kényszerít ránk. Elnézést, ez itt Ororszország, nekünk vannak hagyományaink. A csókolózó szakállas férfiaktól mindenkinek hányingere lesz."

Milyen jó, hogy nálunk nem kell ettől tartani. Amikor májusban, a homofóbia elleni világnapon megkérdezték a magyar miniszterelnöktől, mit üzen a homofóboknak, Orbán azt mondta, hogy hálás a magyarországi homoszexuálisok közösségének, mert nem azt a provokatív viselkedést folytatják, amit nyugati országokban látni, és ami pont az ellenkező hatást váltja ki, mint amit szeretnének.

Hát igen, kedves orosz buzik! Jobban teszitek, ha példát vesztek magyarokról. Ti pedig, kedves magyar buzik! Viselkedjetek továbbra is rendesen, nehogy megharagudjon rátok a miniszterelnök úr, és jogos felháborodásában véletlenül az oroszokról vegyen példát.

Figyelmébe ajánljuk