7 kérdés – Lukács László

  • Kovács Bálint
  • 2012. április 3.

Zene

Nagy az élet a Tankcsapda háza táján: elkészült az új klip Sidivel, az új gitárossal, aki napokon belül egy turnén is bemutatkozik a rajongók előtt. Az együttes alapító tagja és frontembere arról beszélt nekünk, hogy bár imád a saját bőrében lenni, azért szívesen lenne űrhajós is, egyik kezében egy Harry Potter-kötettel, a másikban egy Unicummal.

1. Kitől kérnél autogramot?

Farkas Bertalantól, az első és eddig egyetlen magyar űrhajóstól. Nagyra tartom, amit csinált, és ha lenne lehetőségem, egyszer én is a nyomába lépnék.

2. Mi a luxuskiadásod?

Ha ez luxusnak mondható, akkor az, hogy évente egy vagy két alkalommal városi félmaratonversenyekre járok Európa kisebb-nagyobb városaiba, Prágába, Berlinbe, Kassára és a többi: a nevezési díj, az utazás, a szállás is költséges. Egyébként abszolút nincsenek luxusigényeim, így nem is költök ilyesmire.

3. Harry Potter vagy Háború és béke?

A Harry Potter számomra izgalmasabb. Az biztos, hogy a megfogalmazását tekintve az a pörgősebb.


Fotó: MTI

4. Melyik kitalált figuránál érezted leginkább, hogy mintha rólad mintázták volna?

Soha, már gyerekfejjel sem voltak olyan hőseim, akiknek a bőrébe bújtam volna, vagy amelyik karakterről azt éreztem volna, hogy rólam „szól”.

5. Mit tennél, ha nő lehetnél egy napra?

Azt hiszem, mindenképp kipróbálnám, hogy nőként milyen megélni a szexet. Egyetlen nap alatt amúgy sem hiszem, hogy túl sok időm lenne másra…

6. Mit töltöttél le utoljára?

Néhány Unicumot töltöttem le utoljára a torkomon. Amúgy nem nagyon vagyok egy nagy, netről letöltős fajta.

7. Melyik lemezt hallgatva érezted legutóbb, hogy ez a legjobb dolog a világon?

Nagyon sok kedvenc zeném és lemezem van, de a legjobb dolog a világon nem feltétlenül hallgatni, sokkal inkább játszani a zenét. Egyébként meg a legjobb dolog a világon az, hogy az lehetek, aki vagyok…

A Tankcsapda április 19-én nyitja meg az új Zöld Pardont: ajánlónk és a friss klip itt található.

Figyelmébe ajánljuk