Diana Krall, The Gipsy Kings, James Blunt – Világsztárokkal tér vissza a VeszprémFest 2022-ben

  • narancs.hu
  • 2021. november 21.

Zene

Hat nap, hat világsztár – jazz, világzene, pop a VeszprémFest 2022-es programjában július 11 és 16. között. A prémium zenei fesztivál varázslatos helyszínein színpadra lép Diana Krall, Jamie Cullum, Ana Moura, a Nicolas Reyes vezette The Gipsy Kings, ZAZ és James Blunt.

November 16-án a Budapest Music Centerben jelentették be a VeszprémFest 2022. évi programkínálatát. A sajtóeseményen részt vett Porga Gyula, Veszprém polgármestere, Ovádi Péter országgyűlési képviselő, valamint Mészáros Zoltán, a VeszprémFest ügyvezető igazgatója

A 18. alkalommal megrendezett fesztivál 2022 július. 11 és 16 között várja közönségét. A múlt szezonban a pandémia miatt rendhagyó időpontban és programkínálattal jelentkező fesztivál jövőre tér vissza a lassan két évtizedes hagyományához: nagyszínpados koncertnapjain hat világsztár, hat világszínvonalú előadását láthatja a közönség.

Színpadra lép Diana Krall, Jamie Cullum, Ana Moura, a Nicolas Reyes vezette The Gipsy Kings, ZAZ és James Blunt.

A nagyszínpados programok mellett július 14 és 16. között a Jezsuita Templomkert is otthont ad koncerteknek. A három napos előadássorozat programját egy későbbi időpontban jelentik be a szervezők.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk