Lovasi András: „Ez tényleg az elemi döbbenet. Erre már nincs is mit mondani”

  • narancs.hu
  • 2017. július 14.

Zene

A zenész szerint ami jelenleg folyik, az a chemtrail-konteók szintje.

„Úgy csúsztunk át ebbe az eszelős állapotba, hogy közben mindenki azt mondogatta: most már tényleg nem lesz rosszabb. És ez most nem a szokásos értelmiségi fanyalgás, hanem tényleg az elemi döbbenet. Erre már nincs is mit mondani” – mondta 24.hu-nak adott interjújában Lovasi András, aki mondott olyan, nyilván képtelen és érthetetlen dolgokat is, hogy Habony Árpádot majd PR-iskolákban fogják tanítani (aha, persze), meg hogy szerinte 2011-ben szürreálisnak hatott volna az a plakátkampány, amit most tol a Fidesz – ez kábé olyan, mint amikor azt mondja valaki, hogy ő nem látta ezt jönni, ezek a srácok nem ilyenek voltak stb., stb.

false

 

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

De hagyjuk is ezt, mert az idén 50 éves zenész szerint ugyanakkor nincs új a nap alatt, és a hadakat egyben kell tartani, ezért a kormány lebutítja az üzenetet, hogy mindenki értse, ki a barát és ki az ellenség. Lovasi azonban úgy látja, ez már tényleg a chemtrail-konteók szintje. Szerinte ráadásul mindenki elkezd visszahúzódni, és nem akar véleményt nyilvánítani.

Arra a kérdésre, hogy lát-e esélyt, hogy nálunk is bekövetkezik a putyini bekeményítés, azt mondta, az esély megvan rá. „Képtelenség megjósolni, hogy történik-e nálunk is ilyesmi, vagy marad ez a puha leuralás” – magyarázta.

Figyelmébe ajánljuk